söndag, februari 26, 2006

Tänka på annat

Den här helgen har varit den längsta i mitt liv. Det är helt otroligt hur någon så liten kan lämna ett så stort rum av saknad. Varje gång jag kommer in genom ytterdörren så tänker jag på Leon som alltid hälsade mig välkommen hem. Hela tiden, så fort jag inte koncentrerar mig på något annat så dyker Leon upp i mina tankar.

Daniel och jag är välsignade med våra två små tjejer som gör allt för att trösta oss. Dom visste nog om hur sjuk han var, tror jag. De har aldrig varit så keltokiga som nu och det är tur det, för vi har aldrig behövt så mycket kissekärlek som nu... Jag saknar Leon något vansinnigt!

Det ska bli skönt att få något annat att tänka på. Vi försöker ladda upp inför hockeyn som börjar kl 14. Eftersom jag är halvfinne själv så är det kluvet när det blir sådana här matcher. Men det är aldrig så spännande som när de dyker upp! Jag kommer definitivt att göra allt för att hejja fram Tre Kronor!

Ann-Sophie och Tanya kommer också hit för att titta på matchen så det blir nog livat här. Skönt att få något annat att tänka på. HEJJA TRE KORNOR!!!
_____

Du är i mina tankar, lill-bubben.
/Matte

lördag, februari 25, 2006

Mitt hjärta har gått sönder


Jag hade igår den värsta dagen som jag någonsin upplevt. Min älskade katt Leon fick somna in igår...

Han var så sjuk, hade tumörer och hans lever höll på att sluta fungera. Mitt hjärta har gått sönder.

Vi kommer aldrig att glömma honom och hans finns alltid med oss i våra hjärtan. Han var så speciell och älskad av många. Han hade sina egna saker för sig, bl.a. det som syns på bild - att ligga ihoprullad på rygg och mysa. Han älskade också att bli pussad på huvudet, precis som jag också gör på bilden och att bli killad på magisen.

Det finns så mycket fint att säga om honom så orden räcker inte till för att beskriva.Jag kommer alltid, alltid att älska dig och du kommer alltid att finnas med mig. Vi hämtar snart hem dig och tar sedan med din till ditt andra hem där du ska få bli begraven med din familj som också gått bort för tidigt, hemma hos mormor och morfar. Där kan du vara fri, på gården du älskade.

Jag älskar dig.

lördag, februari 11, 2006

Lite om mig själv

Mina älsklingar; Leon, Leeloo, Smulan och Daniel.

namn: Katja Mirellé
född: i Boden, den 27 maj 1976
civilstånd: sambo, med pojkvän Daniel och de tre katterna Leon, Leeloo och Smulan.
körkort: Jepp! (Var dock sen med det - 7 april 2004.)
sysselsättnng: Receptionist
älskar: sambon och katterna (självfallet) : god mat : goda skratt och min iPod.
hatar: plågsamma djurförsök : katt-lådan!
läser just nu: Harry Potter & Halvblodsprinsen. Magiii! *wohooo*
dricker: det händer...då och då...
röker: nej
läser: böcker : Nemi : Larson : och en del annat
musik: HIM : Linkin Park : John Mayer : Marilyn Manson : Robbie Williams : The Sounds : Korn : Radiohead : Stephen Simmonds : m.fl.
film: Shrek 1 & 2 : Kejsarens Nya Stil : Pirates of the Caribbean : Sagan Om Ringen (triologin) : The Big Blue : The Crow : Leon : Monster's Inc. : m.m.
kul: åka snowboard : gå på bio : titta på film : läsa böcker : parta med polarna : leka med datorn : och en masssssa fler triviala saker.
intressen: musik : datorn : kissarna : fotografering : böcker : etc.
drömyrke: webb-guru - ganska svårt att uppnå i dagens läge (speciellt i S-vall)...
motto: Hakuna Matata (Inga bekymmer).

Bloggpremiär! Då ska vi se...

..om jag lyckas få till det här...

Jag har funderat länge på det här med bloggs men inte riktigt kommit mig för att starta en egen - är faktiskt inte så bra på att läsa andras heller för den delen...
Men jag tycker om att läsa vad mina vänner håller på med och då tänkte jag att kanske min familj och mina vänner (som är utspridda över landet) också vill läsa om vad jag håller på med.

Det kan ju också vara riktigt kul att skriva då vi (min sambo Daniel och jag) åker till Maldiverna i mars! Förutsatt att det finns internetuppkoppling på plats.

Så där ja! Toodles!