söndag, mars 26, 2006

Hemma igen från Maldiverna

Ja nu har man varit hemma i några dagar, närmare bestämt så har vi varit hemma sen i torsdags kväll. Men efter skjuts hem (med svärmor, A-S och Vilmer) så var det raka vägen i säng och sova. Vi var hur slut som helst!

Nästa dag var det direkt till jobbet. Kul att komma dit och träffa alla, men det var svårt att få upp tempot och arbetstakten då man haft en mycket lugnt tempo i 16 dagar.

Vi har haft en mycket bra och otroligt rolig resa! Träffade trevliga människor och nu kan man åka till Australien, Sydafrika och Tyskland och bo gratis.
Daniel och jag kommer att sakna dessa trevliga människor vi lärde känna (Celia & Brett, Johnny & Carol, Marcel & Anna, Rolf och Jens) och vi hoppas att vi ska kunna åka och hälsa på dom en vacker dag.

Jag kan varmt rekommendera er att åka till Lohifushi, Maldiverna! Det var otroligt vackert, fanns massor att göra (om man ville), man kunde se massa roliga djur... Bl.a. delfiner, svartspetshajar, fladdermöss, olika krabbor, sköldpaddor, ödlor och miljoner olika sorters fiskar! Men det var inte direkt billigt att vara där. US$ var det som gällde som valuta och man fick bl.a. betala:
~ 3,50 för öl och läsk!
~ 2,50 för 1½ liter vatten!
~ 1,50 för 500 ml vatten!
Det är All-inclusive som gäller om man ska åka dit igen. Då ingår, förutom all mat och all dryck, även alla olika turer man kan åka på. Då går det inga pengar alls i princip om man åker så. Fanns inte så mycket att shoppa heller. Alla kläder kostade typ samma som hemma och alla souvenirer var samma som i andra asiatiska länder, fast de var iaf billigare.

Jag ska, sen då jag framkallat mina filmrullar, lägga in en del bilder från vår resa så kan ni få en bild av hur det såg ut. Men det kommer nog att dröja ett tag... Ett par veckor iaf innan jag får hem fotona.

Igår var vi och åkte snowboard. Jag har träningsvärk lite här och där och ont i nacken idag. Snart ska det tvättas kläder... Vi har en hel del tvätt denna gång...

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, är faktiskt fortfarande trött efter vår resa..!
Nu ska jag slappa och kolla en massa TV. Vi har spelat in en massa "får-inte-missa"-serier som fortsätter under veckan som vi måste hinna se innan de fortsätter.
Ansträngande, eller hur?

Hej å hå, mina vänner! Toodles!

måndag, mars 06, 2006

Imorgon gäller det!

Imorgon bitti drar vi till Stockholm och vid 12 går nästa flyg på vår resa till Maldiverna! Det ska bli helt otroligt härligt!

Vi får se hur pass jag kommer få möjlighet till att skriva i bloggen, har ingen aning om hur det är med uppkoppling där. Man kanske bara kan ligga på en strand och bo lyxigt i två veckor, utan kontakt med omvärlden... Vi får väl se. Jag hoppas att mobilerna fungerar så man kan messa lite med de närmaste. *Håller tummarna*

Nej, nu måste jag försöka lägga mig och sova. Ska upp kl 04.00 imorgon..!

Ha det så bra alla mina goa vänner så hörs vi så snart vi kan.

Toodles!