torsdag, december 28, 2006

Var till Dundret idag

Har haft en underbar jul och semester. Fick massor med god mat, julklappar och umgås med familjen - kunde inte bli bättre! Det var så kul att se pojkarnas miner då de fick sina julklappar. *hihihi*

Ett par guldklimpsminnen var då Emil fått en del julklappar och tomten ville ge fler och försökte ropa upp Emil några gånger, men han vägrade lyssna. Efter en stund så sa han ett irriterat "Va' ä' de'?" till Tomten och alla brast ut i skratt. Hur gulligt som helst! Han ville ju bara leka med sina klappar han fått, han hade inte tid för fler ju.D
Ett annat minne var då David öppnade en av våra julklappar med en X-box-kontroll i och två spel. Han blev så till sig att han frågade alla som var där om det fanns någon som hade en X-box han kunde låna. *muuuhahaha* Sen var det kul då Hampus öppnade paketet med själva X-boxen och hoppade upp och ner av glädje med X-boxen ovanför huvudet. *myyys* Det var lyckade paket.

En massa annat trevligt har hänt men har inte ork att skriva allt. Måste dock skriva ner att Stina har skaffat sig en underbar lite kisse-tjej som heter Bella! Hon är ett halvår gammal och hur mysig som helst!

Snart tar batterierna slut på datorn så jag ska runde upp det hela. Markus (a.k.a. Lillis, Dannes brorsa), Danne och jag var till Dundret idag och åkte bräda hela dagen. Hur kul som helst! Jävligt blåsigt och kallt, men man klarade det ändå. Första åket denna säsong och tyvärr det sista detta år. Förhoppningsvis kommer snön snart och backarna öppnas så vi hinner åka lite innan vi ska åka till Australien 21 februari... Men det var riktigt kul att äntligen få åka lite!

Sen har vi gjort en massa och ingeting. Laddat batterierna, kort sagt.

Imorgon ska jag hälsa på lite fler folk och försöka träna lite (om inte kroppen är helt knäckt efter dagen). Nej, det är nog det jag hinner och orkar med.

Toodles!

lördag, december 02, 2006

Det höll hela vägen!

YES! Markus vann hela Idol 2006! Hur sjukt är inte det?!
Telefonen användes flitigt, det var fjärilar i magen och sedan glädjerop och skutt då det stod klart att Fagge tog hem det! Fy fan vad skoj! Måste strutta iväg och köpa singeln idag ju. Ytterligare en person som sätter Övertorneå på kartan. Coolness!

GRATTIS till vinnaren, Kingen!

Ett ännu större GRATTIS vill jag skriva till min älskade brorson David som fyllde 5 år den 29 november. EN STOOOOR PUSS OCH KRAM!
Du måste ge det till honom från mig, mamma Malin.

Ska min kompis Vilmer bli nästa kändis? *muhahaha*
http://www.fejmtv.se/videoklipp/8262bcf461add4de

Nopp, back to work!
Toodles!