tisdag, oktober 30, 2007

Haffad på stan = Egotripp - del 2


Jag fick aldrig tag i tidningen där jag skulle vara med då det första numret kom ut - Sundsvalls Nyheter. Nu har dom äntligen fått upp en webbsida (http://www.sundsvallsnyheter.se/) och där kunde jag hitta mig..! Genant och roligt (syns i mitt ansiktsuttryck) - samtidigt.
Måste ju (eftersom jag hittade bilden) lägga upp det här... ;)
Min egen lilla egotripp.

Toodles!

söndag, oktober 21, 2007

New York, New York!

Min sambo är galen och tokig! På ett bra sätt! :D
Idag hittade han, och kom över, biljetter till en Dennis Leary-show - nu ska vi till New York den 6-11 november och gå och se den!!! 8 :o
Om två veckor ska vi resa till en av mina dröm-storstäder!
Hur coolt är inte det?!

I LOVE Dennis Leary och New York (tror jag iaf ;D) så det här kommer bli hur kul och bra som helst!

Toodles!

80-tals fest!

Jepp, jag var på 80-tals fest igår..! Hade hur kul som helst.
Det var välplanerat med UV-ljus, roterande diskokulor, rökmaskiner, stroboskop, LP-skivor och spelare. Och en massa annat kul från 80-talet typ; smurfar, tidningar och VHS-band.
AS BRA!

Vi hade klätt ut oss efter bästa förmåga och jag tyckte vi gjorde det rätt bra... ;)

ThereseEmelie & jagKvällens värdpar - Therese & Thomas

Så snygga människor att det borde vara förbjudet! ;)

Toodles!

fredag, oktober 19, 2007

Grattis Oliver!

Min älskade lilla brorsson Oliver fyller 1 år idag!

Han är så stor och det hade varit sååå kul att få vara där... *snyft*
Men han fick min present i tid iaf och det är ju alltid nånting.

Kul är det också att jag får bilder via MMS på honom, då han fikar och ett med gosedjuren han fick av mig. Snutte-plutten!

(Bilden visar en av dom söta små gosedjuren han fick i present.)

Puss & kram och ett STOOOORT GRATTIS till Oliver! *smack*

onsdag, oktober 17, 2007

"Haffad" på stan

En kul grej hände idag. Jag ilade mot jobbet imorse och blev "haffad" en en ST-journalist. Hon beättade om en ny tidning (tror jag, hängde inte mde i början) som skulle komma ut på lördag. Hon ville ha tag i folk med snygg stil som var ute på stan och skriva ner vad som hade på sig.
Hon tyckte jag hade en snygg stil (!) och ville att jag skulle vara med. Jag blev naturligtvis smickrad och sa OK. Jag fick berätta vad jag hade på mig för kläder och vad dom kostade och sen tog hon ett foto. Jobbigt! Det där med att posa för foton är inte min starka sida direkt... Får se hur det blev på lördag då.

Idag fick vi också mer info om vad som gäller då TONI&GUY ska komma hit! Det är sååå coolt! Det är modelluttagning den 13 nov 18.30 på Scandic Hotel (Esplanaden 29, Sundsvall). Alla som är kintresserade - KOM! jag tror inte man överhuvudtaget får veta vad dom ska göra med håret innan, utan om man får chansen är det bara att säga om man vill vara med eller inte. Spännande! Jag ska gå dit och hålla tummarna för att dom väljer ut mig! Sen onsdagen ska dom jobba på vår salong - Sax & Kam - hela dagen! Weheey!

Igår hade vi lite extra mys med Leeloo, hon fyllde 9 år! Min lilla tjej har blivit stor. Hon fick lite extra mycket skinka, glass och en pyttebit choklad (hon bara älskar det, men det är inte bra för henne). Ett stort GRATTIS till henne!

Det var det. Tack och hej - leverpastej!
Toodles!

söndag, oktober 14, 2007

Vad kul jag hade igår!

Jag var på tjejmiddag igår som Ann-Sophie var värdinna för och fy fan vad kul vi hade! Det är länge sen som jag skrattat så mycket...
Vi (Tanya, Maggie, svärmor Eva och jag) bjöds på jättegod mat i form att stek lammfilé med klyftpotatis, hummus och halumi. Super gott & supernajs!

Eftersom vi tidigare under kvällen upptäckt att det var totallt omöjligt att ta ett kort, på oss alla tillsammans, där vi ser normala och hyfsade ut, bestämde vi oss för att ösa på istället. Därav dessa mycket intressanda bilder där vi ser lite lätt skadade ut, mordiska eller ser ut som en Robert de Niro-look-alike...



Visst är vi ett "fotogeniquet" gäng?!

Efter middagen drog detta glada gäng - minus Eva som åkte hem med Sheela - till O'Learys för att se om det gick att ta sig en svängom på dansgolvet. Det gick si sådär... Kunde ha bjudits på betydigt bättre musik...
Nå, då O'Learys stängde tog Tanya, A-S och jag en taxi tillbaka till A-S. Där gick vi igenom kvällens foton och höll på att dö av skratt!

Det var en lyckad kväll allt som allt och jag önskar att det funnits mer tid att göra om den. Toodles!

måndag, oktober 08, 2007

Mina Munnys


Alla som känner mig vet att jag älskar leksaker. ;)
Jag hittade en svart Munny då jag var till Oslo i somras och kunde bara inte låta bli att köpa den..! Hur söt som helst!
Jag fick ett nytt tillskott i min blivande Munny kollektion i veckan. A-S gjorde en weekend-resa till New York och hittade en till åt mig och tog med den hem till mig - hur gulligt gjort var inte det?!




Man kan måla och rita på dom, förändra dom på alla möjliga sätt. Men jag klarar inte av det - dom är alldeles för fina precis som dom är! Här nedan ser nu precis hur söta.

Man får också med sig accessoarer att klä dom med. Mina Munnys fick byta med varann, visst blev dom väl söta? I framtiden kanske jag får tag i fler och då kan jag nog klara av att försöka göra någon egen design på den.

http://www.kidrobot.com/munny - Här finns en officiell hemsida där det finns bilder på riktigt duktiga människor som gjort Munny's ännu coolare och finare.

lördag, oktober 06, 2007

Trippen till Haparanda

Ja, vad ska man säga? Det var hur kul och skönt som helst att vara hem en sväng. Visst, jag var där i 6 dagar så det rälknas väl som mer än en sväng - men det känns inte som det... Tiden går rasande fort och det känns inte som att man hinner umgås med alla så mycket som man vill. Dygnet har inte tillräckligt med timmar...


Jag hann iaf umgås mest med brorssönerna och dom har faktiskt prio 1. Dom får absolut INTE glömma sin gamla faster! Det spelades mycket Xbox i Mattila 247, främst Lego Star Wars. Det tyckte jag också var så kul så jag ska också beställa det till vår PS3, så kan jag själv spela det.
Lilla Olli som snart fyller 1 år (helt sjukt!) har ju också blivit så stor. Han var lite skeptisk mot mig, men det gick bra efter en liten stund av trugande och försök till "Titt-ut-leken" från min sida. Men varje dag då jag kom och hälsade på var han blyger om igen.

Emil, min älskade lilla gudson, tror jag försökte ta patent på mig. Han skulle leka med mig hela tiden, framför allt spela innebandy. Det måste vara hans favoritsyssla just nu. Och han är en jävel på att svinga klubban! *hehehe*

En stor grej som hände strax innan jag åkte upp var ju att David tappade sin första tand! Han var ju så stolt över det och jag fick faktiskt möjligheten att fotografera den..!
Här till vänster visar han glatt(?) upp den.
Visst är han väl söt?!

Hector, Stinas goa schäfer, fyllde 1 år också! Han fick en massa götta och leksaker. Men den bästa leksaken han har är deras flaggstång. Han hänger och slänger sig i den. Hel tokigt! Om ni inte tror mig så finns bildbevis nedan.

Småkissarna i Vuono har vuxit och blivit än större. Det går fort på en månad och då dom är så små..! Dom är hur busiga som helst och heltokiga! Det finns nog inget ätbart ivärlden som dom inte provar...och det mesta går ner med en stor tugga. Bananer...gröt..you name it!




"Appropå bananer..." - idag har jag jobbat hela dagen och är helt slut. Jag fick två inbjudningar till partyn och jag är för slö och tråkig för att orka gå...

Jag måste få upp träningen igen så energin kommer tillbaka. Orkade inte ens gå upp till A-S för att sitta och surra - vilket är bland det bästa jag vet..!
Sorry, girls... Fy skäms på mig!