måndag, juni 30, 2008

En dag på stranden

Var lite småtrötta efter festen i lördags, så vi klev upp först kl 10. Såsade ett par timmar, i det vackra varma vädret, innan vi kom på att vi kunde åka ut till Santasaari och åka lite JetSki. Sagt och gjort.

På med bikini, shorts och linne. Men vi var inte ute där förrens vid 13.30, innan vi hämtat JetSkin, köpt med grillmat och dryck. Solen hade gått lite i moln, men det klarnade upp efter ett tag och vi stannade dör till 18.30.
Det var så varmt i solen. Hann få lite färg. ;)

Alla, utom badkrukan (jag), åkte JetSki. Det var alldeles för kallt i vattnet och jag fegade ur. Jag måste dock prova på det nästa gång vi åker upp. Verkade jätte kul. T.o.m. Hector (hunden) var i vattnet. Hans boll, kvstar och annat kastades i vattnet och han hoppade gladeligen i och hämtade dom.

Vi grillade en massa god mat och spelade kubb. Första omgången vann Kristian (han spelade själv för Danne låg och sov på en handduk) mot Stina och mig. Men det var en mycket jämn match. Andra omgången spelade Stina och jag mot varandra. Det var den längsta matchen EVER! Vi kunde inte träffa någonting... Vi har aldrig spelat så dåligt. Nå, till slut fick jag ner alla hennes kubbar, så jag vann. ;)

Här följer lite bilder från dagen.
(Tog ca 500 foton, Hector var på hälften. Han gör sig så bra på bild!)








söndag, juni 29, 2008

30-års fest

Vilken rolig fest brorsan, och frugan hans, hade ordnat igår (lördag)! Partytält med 80-tals musik, långbord och bänkar, en plastjolle fylld med öl och cider, bål och grillad mat, studsmatta och hoppborg. Kung!

Det var många människor som man inte träffat på ett tag och det var trevligt att surra med dom. Tyvärr så hann man inte prata med alla så mycket som man ville. Själv blev det inte så mycket dricka för min del, lilla E la beslag på mig i princip hela kvällen. Men jag hade inget emot det, älskar hans sällskap! Vi satt och gav varandra kärleksförklaringar och lekte med hans Yoh-gi-oh-kort. ;)

Jag bestämde mig för att ta på mig ASOS-klänningen, leggings och mina gladiatorssandaler till festen. Det blev väldigt fint!
Jag ångrade mig dock bittert efter en stund... För så mycket mygg som åt på mig då har jag inte sett på evigheters evigheter! Jag har säkert 60 myggbett på rygg, ben och fötter..! *buhuuu* Det kliar överallt...
Som tur var hade jag tagit med mig ombyte, utifall att det skulle bli för kallt på kvällen. Jeans, långärmad tröja och skinnjackan åkte på efter ett par timmar. Då hade jag fått nog. :)

Det var en kort summering av en trevlig och rolig kväll. Tyvärr blev det inte så många kort tagna, hade fullt upp med annat. Men... Så kan det bli ibland. :)

fredag, juni 27, 2008

Familjedag

Idag har jag spenderat dagen med familjen. Surrat med syrran innan hon gick till jobbet och sen åkte vi efter en stund och åt en tidig lunch på Leilani. Det blev som alltid en Napoli-pizza. ;) Yum!
Tog en tur till hennes jobb, Buketten. Kunde inte låta bli att köpa mig en till Orkidé. *hihihi* En Afrodite - limefärgad och mycket fin! Köpte även orkidé-krukor till den och den andra hemma. Så dom kan växa och frodas som dom ska. Det kommer bli sååå fint! Undrar i vilket rum jag ska ställa den? ;)

Sen åkte vi ut till Familjen T. Var där hela dagen och lekte, målade med vattenfärger och spelade XBOX. Fick en bamse-kram av alla pojkarna då jag kom dit, men en extra lång av söta lilla E. Han ääääär så go! Fick också ett Jag har saknat dig och Jag älskar dig av honom. Ååååhhh...

Lilla O var lite mer svårflörtad. Han vågade knappt titta på mig och det tog en lång stund innan han släppte ner garden, men sen hade vi också hur kul som helst. H och D var lika goa och lätta som vanligt. Det är som att man aldrig varit borta när man kommer. Mycket skönt! =)

Vi åt middag hemma hos syrran och Kristian och sen åkte vi till ICA för att köpa lite frukostmat. Nu väntar en tur till bastun i deras nya, fina bastu. Måste nästan ta foton och visa upp här. Hur fräsht som helst!

Imorgonkväll väntas 30-års fest. Då blir det ordentligt party! Tror att jag ska ta på mig min lilla svarta ASOS-klänning. Den måste ju användas någon gång och nu finns det tillfälle. Kanske en aning för uppklätt för att vara ute bland myggen, men jag är så sugen! :)

torsdag, juni 26, 2008

En hårsmån från soppatorsk!

En hårsmån från soppatorsk!
Vaknade av att D säger högt i mobilen. "-Oh Shit! Varför sitter jag och pratar så länge? Jag har glömt bort att tanka!" Svettigt! Vi lyckades rulla in till Bureå till en mack, och hur långt vi hade kvar ser du här. ;) Phui!

En årsdag idag

Idag har jag och Daniel varit förlovade i ett helt år! GRATTIS till oss! ;)

Helt otroligt att det är ett helt år sedan vi förlovade oss på Bali...
Men det är som att åren krymper ju äldre man blir.

Till vänster ser ni bilden som vi tog på hela gänget som var med oss på Bali den aktuella kvällen. Längtar tillbaka. :)

Tjejerna och jag hade en mycket trevlig och rolig kväll igår! Det pratades mycket minnen, det blev en del tårar (som bara inte gick att hålla tillbaka) och många skratt. Det hoppades en hel del studsmatta också. Jag försökte tappert ta kort i skymningen och hålla kameran någorlunda stadigt trots att jag skrattade så jag höll på och dö. =)
Här följer några bilder på det:





Jag steg upp tidigt idag, kl 6. Jag har försökt ordna så jag kan överlämna vårat hem till vår kattvakt, som ska bo här tills vi kommer hem igen från Haparanda på måndag, i ett någotlunda skick. Städade snabbt toaletten, diska bort all disk och vek undan en mastodonthög med kläder.
Nu är det dags att ta en dusch, sen äta frukost och till sist packa. Tur att man har rutin på packandet, då går det fort. Vi måste försöka komma iväg till
ca kl. 10 för Danne har en tid att passa i Umeå kl 14. Han ska besöka sin ögonläkare då. Åker vi vid 10 har vi gott om tid att hinna dit.

Så där ja, då var det nog färdigbloggat för idag. :)

onsdag, juni 25, 2008

Snart bär det av

Inte så mycket kvar av arbetsdagen nu. Är ledig över helgen och ska upp till Happis då för att fira min lillebror som ska fylla 30! =) Det händer först den 16 juli, men det är lite annat som händer innan det, så vi tidigareställer firandet. :)

Lönen kom idag, inte så mycket att hurra över där. Har inte jobbat lika mycket som jag brukar... Men var tvungen att handla lite grejor medans det fortfarande fanns lite pengar - innan räkningarna ska betalas... ;)
Lite ansiktsvatten (som varit slut i några veckor), Label.m Hairspray (som är i princip slut och bara kostar 199 för 2 st!) och tunnare leggins.

Efter jobbet ska tjejerna på jobbet, och jag, iväg ut till Ullis för att käka middag och surra. Lilla Svärdan ska ju lämna oss och det är sista veckan hon jobbar nu. Det blir lite "avtackning" från oss tjejer ikväll.
Usch! Vad tråkigt att hon ska sluta... ;(
Men det kommer att bli en jätte trevlig kväll. :)

tisdag, juni 24, 2008

Sweeet

Ja, jag vet - det är mycket som är SWEET nu... ;)
Men det här är bra! Klänningen från ASOS som kom igår, provade jag
imorse - den satt som en smäck! Tjohooo! It's a keeper. =D
Jag bara längtar efter ett tillfälle att använda den.

Som grädde på moset kom paketet, som Danne, Maggie och jag väntat på, från American Apparel. Sweet - igen!
Tittade igenom det jag har beställt, som var denna Hoody dress (t.v.) och en blå T-shirt.
Såg mycket lovande och bra ut. ;)
Måste prova när jag kommer hem. Nice.

Huga, vad mycket kul jag har att använda nu. ;)




23:23

Hoody-klänningen satt som en smäck! I'm on a roll. ;)
Den ska jag packa ner i väskan med stuff som ska följa med upp till Happis.
D och jag ska åka upp dit över helgen och hälsa på lite och hitta på lite kuligheter.

Nu är det natti-natti. Hmmm...eller kanske ett avsnitt Sex & the City för att varva ner än mer? Jo, börjar ju nu på 3:an. ;)

måndag, juni 23, 2008

Äntligen! Utväxten är borta.

Elin var så snäll och stannade kvar efter jobbet och satte färg i min 'mastodont-utväxt'. Jag började likna Skalle-Per... Inte snyggt med en blond utväxt till ett svart hår. Detta innebar ju att jag blev lite sen hem från jobbet men det gjorde ingenting, för det var det värt!


Idag kom min klänning som jag beställt från ASOS.com! Sweet!
Den är så underbar! Har inte hunnit prova den än dock... Kan bli i tajtaste laget. Men jag provar den imorgon då jag känner mig lite fräschare.
Efter en dag på jobbet, i den stekande bastu-lokalen, känner jag mig som en svett-bobba så provandet får vänta.

Jag hoppas att den kommer sitta bra (såklart!), och gör den det, hoppas jag att jag kan använda den snart! ;)

Jag döööör...

Det är så jäääävla varmt i våra lokaler här på jobbet! Spelar ingen roll om det är sommar eller vinter heller. Det känns som att jag jobbar på en grill!
Flottig i fejjan och en lugg som hänger i stripor efter halva dagen - så ser jag inte ut dom dagar jag är ledig... Blä!

Ruggigt väder

Nej och usch! Vilket trist väder det är ute. Vad skönt och bra att jag ska och jobba idag, misstänker att jag annars inte hade gjort något vettigt alls.
Jag blir ganska så påverkad av regn - och det öser ner.
Boooring...

En positiv grej kommer av detta tråkiga väder - jag får använda mina regnskor! ;)
Jag köpte så fina gummiskor, från Sketchers, i New York (november 2007) och idag kan jag använda dom. Sweet! Ska lägga in en bild på dom senare, för dom är verkligen One-of-a-kind.

Dags att hoppa i duschen och göra sig iordning för dagen.

söndag, juni 22, 2008

Ny bloggbild

Försöker göra mig en liten bloggbild. Det blev den här nu. Får se vad jag hittar på till nästa gång...är inte helt nöjd.

Dagen har varit lugn och bekväm. Vi satt hela förmiddagen på soffan framför TV:n, åt en lååång frukost och allmänt softade. ;)
Vid 15-tiden åkte vi ut till stugan och solade. Solen glödde där ute. :)
Sen blev vi bjudna på middag också, som vanligt på söndagarna.

Nu sitter jag och väntar på att New Amsterdam ska börja igen, reklampaus. Den serien är så bra! Synd att dom la ner den... :(

Dags att lägga sig...

...har kommit hem för en stund sedan från en 25-års fest. En småkusin till D fyllde år igår och det firades med pompa och ståt idag. Det var riktigt trevligt att träffa alla D:s släktingar igen. En del träffar man inte så ofta som man skulle vilja (tyvärr), så det var kul att få göra det idag.
Det bjöds på god mat, dryck och musik.

Det bidde inte så mycket dryck för min del, förutom läskeblask. Det var ju lite för mycket av den akoholhaltiga varianten förra helgen... Orkade inte en helg till. Dessutom firas min kära bror nästa vecka, som ska fylla 30 (!), jag sparar mig till den. ;)

GRATTIS igen Eva och tack för en trevlig kväll. :)

Jag var med om en rätt häftig grej idag, tycker jag. Vädret var, minst sagt, varierande. Soligt, varmt, kyligare, åska och spöregn... När vi åkte ut till stugan hann jag ligga i ca 30 min och sola i bikini. Medan jag svettades i solen, kände jag plötsligt ngn kall droppe landa på mig. Sen ännu en droppe och ännu en till. Sen fortsatte det att regna kalla svalkande droppar på mig och solen stekte samtidigt! Solen sken obehindrat medans ett regnmoln passerade gården, utan att skymma solen. Det har jag inte varit med om tidiagre, vad jag kan minnas. Fränt! ;)

Nä nu. God natt, Sverige.



Idag passerade jag 1000 besökare sen jag la in räknaren, den 3 juni,
i min "nya" blogg! Sweet!

fredag, juni 20, 2008

Lugn midsommar

Lilla söta nyckelpigan Det blev lugnt midsommarfirande med vackert väder och god mat. Vi åt så mycket mat att jag fortfarande, innan läggdags, är proppmätt. ;)
Eva, Danne och jag var tillsammans ute i stugan och det var hur mysigt som helst. Vi får inte glömma Tippan, hon firade också tillsammans med oss.

Tippan hjälpte även till att fixa i trädgården. Danne högg ner lite kvistar och småträd som inkräktade lite för mycket på gården och Tippan hjälpte till att bära undan dessa. Problemet var bara att Danne vill ha upp riset i skogen, Tippan villa ha ner det på gården... Så det blev lite av en dragkamp, kan man säga... ;)

Jag tog en hel del foton, Tippan var i centrum av dessa. Men jag fick en del andra trevliga sommarbilder och jag vill dela med mig av dom - här:

Candi a.k.a. Tippan
Danne o jag


Sen vill jag skriva ett STOOOORT GRATTIS till min kära syster Stina som fyller hela 23 idag! Hoppas att du fick en fortsatt trevlig dag och många presenter! Presenten från mig kommer tillsammans med oss när vi kommer upp nästa vecka. ;)
Puss & Kram!

torsdag, juni 19, 2008

Skön dag

Denna dag påbörjades lugnt. Vaknade och steg upp först kl 9. Det var ett tag sen sist jag sov så pass länge. Sweet. Tog det lugnt i ett par timmar.
Käkade frukost ute på balkongen - i bikini. Äntligen! Det var så varmt och skönt. Satt där och njöt och läste vidare på 'Luftslottet som sprängdes' i ca en timme, sen var det dags att ta itu med lite städning igen.

Städade igenom köket ordentligt, det inkluderar att jag torkar av alla skåp och lösa ting som är framme (typ bryggare och micro o.dyl.). Skönt! Sen kom Tanya över och vi hängde lite. Sen kom även Maggie, som slutade lite extra tidigt för hon hade jobbat så bra.
Senare på dagen drog M och jag vidare till stan till optikern och hon beställde två par nya glasögon, hur coola som helst! :)

Vi tog en en runda på stan för att göra lite andra ärenden och jag köpte mig en flaska rött på bolaget som ska avnjutas denna midsommarhelg. Sen drog vi oss ut till stugan för middag. Senkvällen tillbringade Leeloo och jag i soffan och kollade TV och myste. Den lilla kissen kan mysa i timme efter timme...och Danne somnade på soffan nästan på en gång.

Jag vill också säga, innan jag säger God Natt, ett GRATTIS till min kära kusin Marie som fyller år idag - G R A T T I S ! ;)

Nu är det dags att gå och lägga sig, så God Natt! ;)

Pssst... Måste nog ta något som stillar smärtan jag har, denna första dag på "lingonveckan", för att kunna somna. Jag har så förbannat ont i korsryggen och höftlederna... :(

onsdag, juni 18, 2008

FRA-lagen röstades igenom!

SKANDAL!
Vad mer kan man säga..?

Läs mer på Aftonbladet.

tisdag, juni 17, 2008

Ny blomma

Igår följde jag med Maggie ut till Birsta City bara för att ha något att göra. Jag gick in på Buketten och blev förälskad i denna Dahlia som jag köpte, den får bo i en fin kruka som jag också hittade där.
Men jag måste nog plantera om den, för jag läste på att den behöver ordentlig dränering och det händer inte i den. Men jag kan nog hitta en annan blomma som vill bo i den istället. ;)

Sen bakade jag sirapsbröd, som jag planerat.
Hann inte smaka den innan jag skulle iväg till stan, men den fick MVG av D i betyg.
Han åt upp nästan en hel limpa på en gång..!

Efter baket så följde jag med som smakråd till SpecSavers. Där skulle Eva o Maggie försöka hitta ny bågar. Det gjorde jag med... Precis sådana där lite nördiga bågar som jag tycker är så coola! Jag ska suga på karamellen lite och titta på dom igen på torsdag, då jag ska dit igen.

Direkt efter det drog M och jag till Tant Anci och Fröken Sara för att äta en SUPER GOD kycklingsallad. Det stället är så mysigt och dom har så god mat. Tyvärr är det alldeles för dyrt, men då kan man inte ledsna på maten för att man äter där för ofta. ;)

Efter denna goda måltid begav vi oss till Vero Moda för Modette.se-kvällen. Köpte ett nytt kornblått bälte och en ljusgrå sjal. Kanske inga måsten direkt, men mycket fina och till bra pris. *hihihi*

Nu - god natt.

Kontroll hos Tandis

Har kommit hem från Tandläkaren för en stund sedan. Hade bokat en tid för att kontrollera hur det stod till med käften min. Jag var minst sagt spänd, hur dyrt skulle det här kalaset bli? Har inte varit hos Tandis på väääldigt länge... :/

Allt var inte så illa som jag hade befarat. YES! Hade bara en massa tandsten undertill som snabbt gick att ta bort och lite i överkäken (no biggie). Hade dessutom ett hål i en tand längst bak, det kändes inte som ngn överraskning eftersom jag har så svårt att komma åt där. Men det lagade hon på en gång och det var så pass litet att jag inte ens behövde bedövning.

Nå, totalt 50 min och 1700 kr senare struttade jag hem åt igen. Nu behöver jag inte gå dit igen förrens om ett år (om inte ngt drastiskt händer). Sweet! Själv hade ju räknat med ett antal tusen kronor till, så det här kändes helt OK.

Nu ska jag göra iordning för tvättiden som börjar om 10 min. Sen ska jag gå och handla lite stuff så jag kan bara sirapsbröd. I eftermiddag ska jag med svärmor och Maggie och titta på nya glasögon. Ikväll ska M och jag vidare på en Modette-kväll på Vero Moda. Det ska bli riktigt trevligt.

Ja, så ser min dag ut. Hur ser din ut? ;)

måndag, juni 16, 2008

Alla knoppar har slagit ut

..i Orkidén som jag fick av kära syster.
Den är så vacker, bilderna ger den inte rättvisa...





Min andra blomma, min Hibiscus, kämpar i förtvivlan ute på balkongen med att slå ut. Den har inte fått mycket sol senaste veckan, men mycket regn. Inte så bra för den. Men nu håller det på att slå ut tre blommor i den. Kanske slår dom ut idag? Det är ju trots allt lite uppehåll nu och solen tittar fram.

Nu så ska jag ta itu med städning. Det blev inte mycket av den varan igår p.g.a. vissa omständigheter. ;)
Tyvärr har kroppen fortfarande inte återhämtat sig. *phui*
Jag är för gammal för att orka må så dåligt...
Nu så ska jag fixa städning och tvättid. Jag ska vara hemma hela veckan, inget jobb och då orkar man inte vara hela dagarna i ett stök.

Jag vill säga ett stort GRATTIS till kära Josse som fyller år idag!
Grattis på 31-års dagen, stumpan! Hoppas att du får en bra dag och många presenter. Puss & Kram!

Så, då är det bara att köra igång. Toodles!

söndag, juni 15, 2008

Dagen efter Fotbollsfesten

Ja, jösses, vad dåligt jag mått idag... Har legat med bakis och bett till Porslinsguden fram till 16-tiden. Kände mig inte som en människa förrens jag äntligen lyckats fått i mig mat vid 17:30. Vi åkte ut till stugan och åt en god middag som svärmor bjöd på. Sen började jag känna mig hyfsat OK. Äntligen.

Hade jätte skojigt på Fotbollsfesten, synd att matchen slutade så snörpligt med 1-2, mål i förlängningen. Typiskt... Nå, jag är ingen höjdare, så att jag uttala mig om sporten som sådan, men en spännande match var det alltid! :) Jag tror nog faktiskt att vi vinner nästa match, mot Ryssland. Jag är optimistisk!

Här följer lite utvalda bilder från festen.
Lyckades, med lite hjälp, ta 300 st...