tisdag, september 30, 2008

Lilla Lisa

Nu har jag kommit hem igen från att ha åkt med Lisa till Berguvens Veterinärklinik där hon ska steriliseras. Vad skönt för henne. :)

Jag ska hämta henne kl. 12. Får se i vilket tillstånd hon är då - vaken eller nedsövd. Förmodligen det senare. Lilla stackaren ska få vakna upp hemma hos oss, men hon kan ju inte vara hemma heller för då håller vi på att flytta hennes hem. Hon får flytta till det nya hemmet ikväll. Det blir mycket för Lisa idag med andra ord.

Fotot på henne (t.h.) tog jag förra sommaren ute i stugan.
Visst är hon väl fin?! :)

måndag, september 29, 2008

Shopping spree!

Ojojoj! Idag var jag på stan och ut till Birsta...

Ett x antal kronor senare har jag inköpt detta:
• En jätte fin top från Monki
• Ett par låga svarta skor från Monki
• En "fusk-polo-halsduk" och en mössa från Åhlens
• En ögonskugga och läppenna från Make Up Store
• Ett par kornblå och ett par svarta strumpbyxor från MQ.

Kul att komma hem med påsar och gå igenom allt kul och fint.
Inte så kul för kontot...men jag överlever. ;)

Imorgon ska jag med lilla kissen Lisa till veterinären och sen väntar ett flyttjobb med svärmor. Hon ska flytta ut till en radhuslägenhet som hon köpt.
D och jag ska hjälpa till med att flytta alla grejer. Ser inte fram emot kånkandet, men annars ska det bli kul. :)

Toodles!

söndag, september 28, 2008

Juicy Couture


Bilder från JuicyCouture.com

Ett sånt här Juicy-set MÅSTE jag köpa då vi är i New York. Mina gamla velourisar från H&M har verkligen gjort sitt och nu vill jag ha ett set med bättre passform. Tänkte att jag skulle unna mig denna. ;)

Äntligen klart!

Så där ja. Alla inbjudningskort är äntligen klara. Yipiii!
Ska skicka iväg dom sista imorgon. :)

Även dagens middag fortsatte i mexikansk anda, Dannes heta Chilli. Så jävla gott...och starkt! ;)
Jag gjorde min grymma guacamole till den. Alltid lika god. :)

Nu ska jag fortsätta att titta på American Choppers. Toodles! :)

lördag, september 27, 2008

Tacos till middag

Jobbade idag och när dagen var över drog D och jag till ICA för att handla, hade bara ett tomt och öde kylskåp hemma. Vi bestämde oss för att det skulle bli tacos till middag, det var ett tag sen sist. Huga, vad gott det är! =)

Blev så trött efter maten så jag la mig på soffan och klarade inte av att kliva upp där ifrån efter det. Nu jobbar jag först på fredag igen, så jag har lite tid att vila upp mig på. ;)

Nej, jag har en hel del att göra faktiskt. Det vanliga (bl.a. städa ordentligt), göra småsaker tillett visst evenemang och på tisdag ska jag med Lisa (svärmors kisse) till veterinären, hon ska steriliseras.
Känner jag mig själv rätt, kommer det först att hända grejer på torsdag, då tiden håller på att rinna ut... Typiskt mig. Det är ju så skönt att ligga på soffan och titta på en film och mysa med kissarna, då är det lätt att skjuta upp grejer som man kan göra lite senare. ;)

Nu tror jag att jag ska göra Leeloo sällskap som snarkar bredvid mig på soffan. Fast jag tar nog med henne till sängen, lägger mig och känner på hennes spinnande gosiga mage och lyssnar på lite bok. Skööönt...

Nattis.

fredag, september 26, 2008

Steve Madden


Bilder från SteveMadden.com. Bildmontage gjord av mig.

Surfade runt lite och letade lite inspiration till shopping i New York, hamnade på SteveMadden.com (då jag letar efter skor att köpa). Där finns riktigt snygga skor i alla former, men det verkar som att tanken är att man ska trippa på tårna om man ska äga ett par klackisar av SM...

Hittade iaf några riktigt snygga par (med lite lägre klack) som ni ser ovan.
Och en väska också, så klart! ;)
Alla dessa ting får hamna i Min Önskelista som jag ska ta med mig dit. :)

Nattis.

Ledsamt



Idag jobbade Sanna och Emelie sina sista dagar på saxokam. Sanna flyttar ihop med sin kille i Stockholm och Emelie byter salong. Det kommer att kännas mycket konstigt och ledsamt att inte se dom på jobbet varje dag. Det är två coola tjejer som kommer att saknas.

Som tur är kommer jag att kunna träffa Emelie så ofta jag vill och Sanna har ju sin familj i Sundsvall, så det kommer nog inte att dröja länge innan man träffar henne igen heller. =)

Rock on, brudar! ;)

Cool Countrylåt(!)

Tips! Hörde tidigare en låt, på Conan O'Brien, som jag fastnade för på en
gång - en countrylåt! 8O



Kasey Chambers & Shane Nicholson "Rattlin' Bones"

torsdag, september 25, 2008

Star Wars : The Exhibition

Oj! Vad roligt jag hade igår! =)
D och jag var alltså till Ö-vik igår för att se Star Wars The Exhibition tillsammans med en del andra familjemedlemmar. Då vi kom till Ö-vik och till museét möttes vi direkt av min bror och hans underbara familj. Vår dag av äventyr i Star Wars-anda kunde äntligen börja! =)

Här följer ett litet urval av några hundra foton jag tog... Tyvärr så var ju det mesta i utställningen bakom glas i ett väldigt mörkt museum, så bilderna på grejerna blev inte så bra. Men jag har valt ut en del och lagt upp dom här.
Bilder säger mer än tusen ord säger man ju, och det är för mycket foton för att kommentera alla. Men tro mig, det finns kommentarer till allt. Håll till godo!