tisdag, mars 31, 2009

Hemma...

...efter en trevlig kväll på jobbet där det presenterades Rostedt-produkter för ett par andra salonger, lite av en kurs. Alltid bra att ha en genomgång då och då, man glömmer ju så lätt...
Det blev ju rätt sent, och det blir en tidig morgon med frukostmöte 8.30. Skulle ha stannat och sovit på soffan istället. ;)

Idag på lunchen passerade jag Åhléns på väg tillbaka till jobbet och blev distraherad av en underbar tingest som jag ska lägga upp imorgon på bloggen. Jag har köpt mig en till spargris... Ooops... Eller man kan säga att det är en sparuggla, han är såååå fin! Sofie hjälpte mig att döpa honom - Hubert ska han heta och han är blommig och vacker. ;)
Ni ska få se honom imorgon som sagt.

Nu ska jag varva ner lite framför TV:n med lite Seinfeld och sen gå och lägga mig. Hörs imorgon igen. Toodles!

Tisdagsmorgon

Dags att göra sig iordning för en lång dag på jobbet. Men det kan bli riktigt trevligt för vi ska ha en Rostedt-kväll efter stängning. Vi ska ha en liten träff och infokväll, kan man enkelt kalla det. Andra salonger som säljer Rostedt kommer att komma över till oss och så ska vi dela lite info och tyck-och-tänk med varandra. :)

Mannen har dragit till Stockholm över dagen för något grejs med jobbet. Men han kommer vara hemma före mig, så jag kommer knappt märka han är borta förutom just nu. Det är som lite tyst och kaffe måste jag också göra själv.
Men jag har toa alldeles för mig själv denna morgon. Yipiii! ;P

Nej, dags att sätta igång! Hörs ikväll.

måndag, mars 30, 2009

Måndag = humorkväll

Jag älskar måndagkvällarna! 2½ män och My Name Is Earl är två timmar av ren humor, det kan vända vilket sugig dag som helst till något kul.

Bakisdag #2 är snart över och imorgon kommer jag vara mig själv igen. Åh, så sköönt. Jag försov mig imorse. Dumma vintertid! Jag blev 5 min försenad, slängde på lite smink men hann inte fixa håret. En dåligt start på dagen...
Men det blev lite bättre då Sofie och jag käkade Taco-buffé idag till lunch.
Det var precis vad jag behövde, började må myckte bättre då. ;)

Vaknade med ångest igen över lördagen, men idag har vi skrattat bort allting, det är så skönt med kompisar som är så coola! :) Love you girrrlz!

Nu ska jag fortsätta glutta på My Name Is Earl och sen gå och lägga mig.
Jag behöver ta igen lite förlorad nattsömn... Natti.

söndag, mars 29, 2009

Människoliknande apa

Rubriken beskriver mitt tillstånd - på pricken. För er som inte vet, det var fest igår hemma hos Therese och vilken fest det var... Vi "lekte" Jag har aldrig... under Earth Hour, med levande ljus som belysning. Mysigt och väldigt kul!
Sen kom någon på den brilljanta idén att vi skulle öppna skumpan som jag tagit med. Big Mistake... Efter det blev det både det ena och det andra...
Inte kunde jag följa med dom andra ut och dansa efter det, det som var det jag sett fram emot heeela veckan! D kom och hämtade hem mig istället.

Allt detta resulterade i att jag fick spendera natten på toaletten. Jag bad till porslinsguden, inte den vanliga, utan den som bestämmer över badkaret. Tydligen tyckte jag att toan var för liten och svår att pricka. *Pinsamt!*
Cheezus, vad jag har mått päck hela dagen. Började med en dusch och intog sedan horisontalläge i soffan, tog paus i det för att springa till toa då och då för att be lite till (inte i badkaret denna gång).

Vi åkte hem till svärmor för en god middag, som jag inte kunde äta. :(
Magen var fortfarande upprorisk, men jag fick i mig lite grann iaf. Efter ett par timmar blev jag vrålhungrig och hämtade en pizza, en Magnum och drack 2 liter Coca Cola. Nu mår jag mycket bättre, men är fortfarande en männikoliknande apa.

Nu gäller horisontalläget igen och fortsättningen på Casino Royal. Hörs imorgon igen. Toodles.

lördag, mars 28, 2009

Fynd: Svarta pumps

Jag körde ut till Birsta City imorse för att kolla in grejerna på Lindex som jag skrev om igår. Haremsbyxorna var alldeles för stora! Fanns inte i mindre storlek än 36 så dom fick vara. Det bidde inga armband heller för dom var naturligtvis slut. MEN väskan köpte jag! :P
Det blev håligheter hemma att fylla då jag kastade bort 6 väskor i rensningen igår. :D




Dessutom gjorde jag ett riktigt fynd på Scorett, då dom nu firar 1 år hade dom lite skor (NYHETER!) som dom sålde för halva priset under helgen. Jag investerade i ett par svarta pumps! :D
Det fanns ett par kvar i min storlek så jag slog till. 499 ord.pris (vilket jag inte skulle betala för jag använder inte klack speciellt ofta) och nu 249,50 kr! Äntligen, som jag har letat! Wohooo!
Som ni också ser finns här ett par vita tygskor, dessa köpte jag i torsdags för endast 199 kr på DNA. Men dom kommer jag först börja använda då slasket är borta, man behöver ju inte förstöra dom på en gång... ;)

Gick även förbi Monki - biiig mistake! Toppen och ett svart skärp fick följa med mig hem... Jag ska nog föra tillbaka två av klänningarna som jag köpte på H&M, D ska få hjälpa mig med vad jag ska behålla. ;)
Kissen som syns på bild har jag inte köpt, det är lilla Leeloo som också ville vara med. ;)

Nu har jag städat och tvättat kläder. Dags att göra något att äta och sen börja göra sig iordning för kvällens fest. :D
Later, Taters!

Vad hände?!



Men fy vilket väder! Här vaknar man redo för att fortsätta med datarummet och shoppingsugen. Poff! Så var den trevliga känslan borta... Vart tog våren vägen? :/

fredag, mars 27, 2009

Note to self


Bilder från Lindex Shop Online och monterat av mig.

Surfar runt lite grann på Lindex.se - vilket jag INTE borde göra!
Iaf så tror jag att jag måste till Lindex imorgon och checka in dessa prylar. ;)
Byxorna och armbanden "hittade" jag på MyShoebox blogg och väskan har
Lill-Katja redan. Sååå fina!
Fast man vet ju aldrig hur byxorna och armbanden sitter på...
/Katja Mirélle Slösa T.H.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Det slog mig just:
Idag är det exakt bara 2 månader kvar tills jag fyller 33! 8O

Gårdagens inköp

Tar en liten kaffepaus i röjningen av datarummet. Herregud, vad skräp man samlar på sig under åren! Det är inte lite grejer jag kastar och inget av det har ens ett sentimentalt värde. ;)
Hoppas att D har med sig lite kartonger från jobbet så vi kan packa ner alla databöcker vi inte behöver.

Gårdagen var full rulle i ett. Jag åkte med D in till stan då han var hem på tidig lunch. Passade på att inhandla lite grejer jag behövde och lite annat också. ;)
Hälsade även på Emelie en sista gång då hon i helgen flyttar härifrån. :(

Tillbaka till shoppingen. Det inhandlades lite av både det ena och det andra. Jag tog en tur inne på Lager-
haus
och fick verkligen hålla i mig för att inte plocka på mig en massa fina saker, men naturligtvis gick jag ut där ifrån med någonting! :)

Denna fina skål (t.h.) har jag suktat efter bra länge och nu slog jag till, endast 49:50. Jag köpte även denna ursöta nyckelring (nedan) som ser likadan ut som min älskade spargris. Gick INTE att motstå! ;D



Åhléns hade dom erbjudande på Mavala-lack, 3 för 99,- (ord. 45kr/st) så jag passade på att köpa ett snyggt blått lack "Deep Blue" (jag vet, jag har redan några) och ett top- samt baslack, det behöver man alltid. ;)

Det blev även ett par strumpbyxor från Lindex och ett par från Åhléns. Investerade även i en ansikts-
tvätt som är helt sjukt bra! Den tar bort ALLT smink, inklusive den allra envisaste mascaran och hyn känns helt underbar efteråt och inte alls torr. Den mirakulösa produkt kommer från Clinique heter Take The Day Off Cleansing Balm. Den är även helt sjukt dryg och känns inte det minsta i ögon-
en, hur mycket du än gnussar. Tack för tipset, syrran! :D

Sprang på E.M.D. på stan och var nästa på väg att hejja på dom, bekanta ansikten vettdu. ;) Dom skulle visst signera lite skivor och skråla lite ute i Birsta City på kvällen.

Dags att fortsätta röja rummet. Vad jag köpte på H&M skriver jag i ett senare inlägg. ;) Toodles!

P.S. D kom hem nyss och han hade inga kartonger med sig. Hjälp! När ska vi nu få böckerna till förrådet?!

Blogg.se

Men ååååh! Sitter jag här och ska läsa igenom mina kompisars bloggar, dom flesta bor på blogg.se, och det går inte att kommentera på dom - 404 not found så fort man ska in på ett specifikt inlägg. *suck* Det är ofta strul där, förstår inte varför ni envisas med att starta en blogg där.

Nu har jag en massa att göra. Ska sätta igång med mitt projekt i "datarummet". Det blev uppskjutet en dag tyvärr. Jag gör ett inlägg senare om gårdagen, annars tar det än längre tid innan jag kommer igång med rummet. ;)
Later!

torsdag, mars 26, 2009

Är Åhléns up to date?

Det kan man fråga sig. Jag har en längre tid retat mig på att jag aldrig fått nytt Åhléns-klubbkort, jag har inte meddelat adressändring men har heller aldrig fått något utskick av dom. Har inte reflekterat över det tidigare, men då jag börjat handla där mer och mer just för att dom är så tillgängliga i gallerian, har jag funderat på det varje gång jag drar kortet där. Därmed ska jag också ha fått en hel del ihopsamlade poäng...

Jag bestämde mig för att ringa Åhléns kundtjänst och höra efter om mitt kort ens är aktivt. Som jag misstänkte, det var en gammal adress i Haparanda och mitt jätte gamla mobilnummer som jag inte haft på nästa 10 år! Jag fick ange nytt namn, adress och mobilnummer. Dom skulle också skicka mig ett nytt klubbkort. Hon avslutade samtalet med att jag skulle få lite "nyaktiveringscheck-
ar" (eller vad hon nu kallade det) skickade till mig för att dom hade inte hört av sig till mig på 11 år! *hahaha*

Nei så tjukk du har blitt

Zappade runt på TV:n och så började en Ginza-reklam för Ole-Ivars senaste skiva och en låttitel flashade förbi, Nei så tjukk du har blitt. Måste YouTubea den! Här är resultatet:



*Muuhahahaha* Ja, jag säger då det...
Det bara måste vara skämtmusik! :D

onsdag, mars 25, 2009

Tränat(!) idag

Sitter nu i soffan efter att satt i mig tre rågrutor med ost och gurka. Sippar på en kopp vitt te och känner tröttheten komma. Jag kom hem för en stund sedan från ett pass i gymmet! 8O

Jag fick ett prova-på-en-gång-gratis-kort på Ego och Karolina drog med mig dit efter jobbet. Tack för det! Det var längesen sist och jag känner att det var precis vad jag behövde. Ska nog satsa på ett gymkort där, det är så många från jobbet som går dit så man kan nog bli med dragen dit ofta. Måste ha någon som peppar mig i början tills jag blivit hooked själv. ;)

Imorgon ska jag ha träningsvärk och träffa Emelie, hon flyttar snart och lämnar Sundsvall. *snyft* Jag kommer sakna henne så...
Ska även påbörja mitt projekt med datorrummet. Får se hur mycket jag hinner med, har en del ärenden och daten, men på fredag ska det vara koncentrerat röjande! :D

Nej, ska nog ta katten, Leeloo, som spinner som en traktor i min famn och dra mig mot sängs och fortsätta läsa på New Moon.
Hörs imorgon!

P.S. Tur att jag tränade, det var ju våffeldagen idag och cheferna bjöd på nygräddade våfflor i personalrummet. GULD! :D

tisdag, mars 24, 2009

I ♥ LEON

Med Pyttes bortgång så börjar man ju tänka på sina egna katter och funderingarna går, vid sådana här tillfällen, till hur länge man får vara välsignad med deras sällskap.

Idag är det 3 år och 1 månad sedan vår egen lilla Leon gick bort. Tänk att tiden går så fort. Jag saknar honom fruktansvärt mycket fortfarande. Det var en alldeles speciell liten kille som letade sig in i folks hjärtan mycket snabbt.

Ett par veckor sedan såg jag på TV, en scen i en serie, där en liten kattunge sprang och som såg ut PRECIS som Leon gjorde då han var en liten putte. Dammen brast på en gång. Den kvällen gjorde jag denna:



Man slutar aldrig sakna dom små liven...

♥ Pytte ♥


Mammas och pappas lilla kisse Pytte somnade in idag. En frukansvärt go liten gubbe som tyckte om att leka och jaga ute, mysa i solen och bli gosad med. Han fick hjärtsvikt och blev väldigt sjuk, väldigt snabbt. Vi såg det inte komma...

Den dagen han kom till världen hade han det jobbigt och fick hjärtmasseras, och han klarade sig. Han har varit en lycklig kisse och haft det bra, men hans lilla hjärta orkade inte längre. Mamma och pappa försökte med allt, och var beredda att göra allt för honom, men lidandet var för stort.

Vi kommer att sakna dig gubben.
† R.I.P.

måndag, mars 23, 2009

Humorkväll

Efter en dag på jobbet och middag, spaghetti och köttfärssås, så ska jag slå mig ner i soffan och se nya, dubbla avsnitt av 2½ män och My Name Is Earl. Sweet! :D

Ibland tar livet svängar som man inte riktigt kunde förutse. Man kan bara hoppas att det är till det bästa och till lycka, även om det inte är det för alla.

Jag funderar på om jag ska gå på Make Up Stores klubbkväll på torsdag. Har jag råd med det, eller ska jag strunta i det och spara pengar? Skulle vara trev-
ligt att ha lite pengar kvar mer än en vecka efter löning. ;)

Nu ska det bli humor i två timmar och måla naglarna samtidigt. Kanske marinblått idag? Naglarna är så korta... Ja det blir nog en av mina favorit färger idag, Make Up Store "Raven". Ha en trevlig kväll allihopa!
/Slösa.

söndag, mars 22, 2009

Fått inspiration igen...

...att ta tag i arbetsrummet. Denna gång ska jag börja i rätt ände. Först rensa ut all skit så man får plats med ny. ;)

Jag jobbar inte på tors. eller fred. och tänkte jag skulle ta tag i städningen. Vårt arbetsrum/datarum har varit ett katastrofområde/förråd så länge jag kan minnas och jag fick en energi kick idag för att ta tag i det. Hoppas att det håller i sig till torsdag. ;)

För att hålla motivationen uppe till detta projekt, frågade jag maken om inte jag kunde få köpa lite nya möbler dit in om jag rensar ut all skit som finns där. Han blev mycket överraskad, och glad, och sa att jag får göra vad jag vill om jag fixar det. Så nu tänker jag hålla honom till hans ord, och slänga en massa strunt och organisera annat som inte har sin plats, samt packa ner grejer som inte används längre. Det kommer kännas tomt där inne efteråt - hoppas jag iaf. ;)

Det ska bli plats för att ha en symaskin framme hela tiden så jag kan börja sy igen. :D Jag hade planer för detta redan i oktober förra året, men det blev inget av det. Nu j*vlar ska det det! Allt behöver inte bli klart på en dag, för det finns ingen chans till det, men det skulle vara kul om det blev färdigt till nästa helg. :D


     Bilder från IKEA.se och montage av mig.

Dessa möbler från IKEA är jag sugen på och skulle vilja använda mig av för att bygga ihop ett större arbetsbord där både dator och symaskin får plats. Eller ska jag kanske gå efter den "gamla planen"? Vad tror du?
Vita bordsben med förvaring, svart ben i mitten för att stödja en 2 m bred svart bordsskiva och den fina vita hurtsen. Äntligen en egen hurts! Och lite andra vita tillbehör för att piffa till det. Så fint! :D

Dags att varva ner... Måste få tankarna på annat, annars kommer jag ligga och planera hela natten och ha svårt att somna. ;)
Det får bli lite Twilight-saga, New Moon. Natti!

Bröllopspresenter


Vi fick en del presentkort då vi gifte oss och nu tänkte jag lägga upp det som vi införskaffat för en del av dom. :)

Taklampan "Bennet" från Mio, som jag varit förälskad i länge, köpte vi för presentkorten från Anna och Rick. Tack ska ni ha! :D


Vi fick även en massa Stenstan-presentkort från en hel hög av Dannes släkt-
ingar, en del av dom investerade vi i en mycket efterlängtad ny elvisp och vattenkokare från OBH Nordica. Och jag älskar dom båda. Elvispen är kanon
bra och vattenkokaren "Penguin" är ju helt enkelt bedårande! :D

Hoppsan, nu måste jag rusa. Dags för middag hos svärmor. Toodles!

lördag, mars 21, 2009

Kissegott


Våra små rara älsklingar, Smulan & Leeloo, är alldeles tokiga i Skånemejeriers Äkta Vamiljyoghurt med hallon. Vi äter det oftast som en dessert då man är lite gottesugen efter middagen. Direkt då man sätter sig i soffan och ska mumsa i sig det, sitter dom där båda två och tigger med dom stora söta ögonen och huvudet lite lätt på sned. Spelar ingen roll om dom ligger i ett annat rum och sover, radarn går igång omedelbart. Det slår aldrig fel. ;)

Det är inte bra för som små kisse-magarna med yoghurt, men vi är svaga... :P

Ruccolasallad och Robinson

Dagens middag bestod av en ruccola-
sallad med kyckling, bacon, oliver, röd lök, körsbärstomater, halloumi och granatäpple. Åh, vad lyxigt och gott det var! :D

Efter det var det dags för säsongens första avsnitt av Robinson. Vi får väl se om det är något att se... Det tog inte många minuter innan jag började ogilla Beatrice - vad har lilla gekkon gjort henne?! Håller hon på att svälta ihjäl redan efter ett par timmar?! *Argh!*
Nu ska jag fortsätta att titta och se hur det slutar. Roligt verkar dom inte ha iallafall. :/

21:20
Jaha ja, den färgstarkaste personen, och den jag direkt tyckte stog ut ur mängden, var Michel och naturligtvis åkte han ut. Vågar man hoppas på en
"hemlig ö" och en comeback senare..? Dom andra personligheterna verkade,
än så länge, bara mest irriterande.

fredag, mars 20, 2009

Foton på älsklingarna

Tog lite foton på dom finaste ungarna i världen och ville lägga upp några av dom. Dessa togs på vår Melodifestivals-mys-pyjamas-kväll.



Först ut har vi Oliver som visade upp hans nya outfit som han ska ha vid slaskigt väder. Visst är han fin?! :D Sen har vi Thea till höger som smakar på klädernas taggar. ;)

Thea gråter inte på fotot, vilket är förvånande då hon mer eller mindre grät hela första kvällen då jag hälsade på. Vågade inte ens titta på henne och läppen började darra. Jag måste ha sett skrämm-
ande ut... :/


Denna kväll tittade vi inte bara på Melodifestival-
en
, det spelades även med Yo-Gi-Oh-korten, ritades och gjordes snygga grimarser, vilket Davve demon-
strerar här bredvid. ;)



Och idag har jag konstaterat att jag har ganska lång ledighet igen över påsken. Då hoppas jag på att jag ska kunna ha en myskväll igen med pojkarna. Vi kommer med största sannolikhet kunna åka upp då igen. :D

P.S. Thea och jag blev goda vänner till slut och det blev många leenden och "skratt" innan jag var tvungen att åka hem. Yipiii!

Film: The Last Boy Scout



Wohooo! En av mina absoluta favvofilmer på 90-talet, The Last Boy Scout, ska gå ikväll på TV3 kl. 22.30! Här är Bruce Willis i sitt esse som avdankad alkoholiserad privatdetektiv - finns det någon annan som kan gestalta en sådan här karaktär bättre? Svar: NEJ!

Före detta Secret Service-agenten Jof Hallenbeck får en dag veta att hans fru Sarah är otrogen med hans bästa vän. Joe får i uppdrag att skydda strippan Cory, som blivit hotad till livet. När Cory hittas skjuten nyktrar Joe till, och tillsammans med hennes pojkvän Jimmy, en före detta professionell ameri-
kansk fotbollsspelare, bestämmer han sig för att hitta mördaren. Joe och Jimmy upptäcker en härva av korruption i den amerikanska fotbollsligan. Producerat år 1991. Regissör: Tony Scott.
Skådespelare: Bruce Willis och Damon Wayans.


Har du inte sett den? Gör det. Det är en skit bra film! ;)
Måste spela in så jag kan se den om och igen. :)

Yippie-kay-ey Mother Fucker!

Fotograf: Jonas Linell

Läste på FotoFeber att Jonas Linell, Kents "husfotograf" som dom beskiver honom, har en ut-
ställning på
Galleri Ikon 26 mars - 19 april. Den skulle jag vilja gå på!
Vad synd att det är så kort tid, hade väldigt gärna velat besöka den. Tycker han har tagit väldigt fina och vackra foton till deras skivomslag.
Skulle vara kul att se dom in real life och i ett betydligt större format. :)
Fotot här ovan är ett av mina absoluta favoriter EVER av det vackraste djuret i världen. ;)

Idag jobbade jag

Igår steg jag upp 6.30 för att hinna softa och ta det lugnt innan jag skulle till jobbet efter en ganska lång ledighet. När jag med andan i halsen kom in, efter att ha halkat omkring och fått glida till jobbet p.g.a. all is, loggade in och var redo att köra igång. Efter att några kollegor blev förvånade av att se mig och frågade om jag skulle jobba blev jag lite misstänksam... Mycket riktigt, jag skulle inte jobba, det var först idag som gällde! Fudge!

Det kändes som en mycket lång förmiddag idag, men det var nog för att jag var på plats 45 min innan arbetsdagen startade... Jag gillar mitt jobb, men ibland känns det surt att vara tillbaka - saknar ju familjen. :)

Jag tog tillfället i akt och hälsade på Emelie på hennes jobb och vi surrade lite tills hennes kund dök upp. Sen åkte jag hem igen och tog itu med Tackkorten.

Nej, nu ska jag äta lite left-overs från igår, bönburgare. Hoppas att det är lika gott idag som det var igår. ;)

P.S. Tack Elli. Vilken komplimang! Ikväll ska jag lägga upp foton på söta Oliver, med rådjursögonen, som visar upp sina nya kläder. Speciellt för dig. :)

torsdag, mars 19, 2009

Bönburgare med avokado

Mmmm...vilken god middag det blev idag! Hittade receptet i senaste Buffé-tidningen och det såg så smarrigt ut att jag måste prova. Den hade en mexi-
kansk smak p.g.a. spiskummin som var i blandningen. Jag hade inte tid eller ork att göra egen coleslaw, så jag köpte färdig som jag kryddade lite själv. Jag gjorde några små ändringar som jag även gjorde i receptet nedan. Det fanns fler recept som verkade riktigt mummiga. Malin, alla var vegetariska. ;)

Här nedan följer receptet (taget från ICA.se med mina ändringar):
Bönburgare med coleslaw och avokado

Ingredienser (Port. 4 stora eller 8 små)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör till stekning
1 bönor (400 g) ex. kidney- och vita bönor
2 kokta potatisar
2 msk ströbröd
1 tsk spiskummin
1 krm cayenne peppar
1/2 tsk salt
1 msk olja och 1 msk smör till stekning
hamburgerbröd
grönsallad
2 mosade avokador
1 tomat

Gör så här
1. Skala och hacka lök och vitlöksklyfta grovt. Fräs dem mjuka i smör.
2. Mixa och blanda ihop bönor med löken och kokta potatisarna.
3. Blanda i ströbröd. Krydda med spiskummin, cayenne peppar och salt.
4. Mosa avokadon grovt och tillsätt en skvätt citronjuice, salt och peppar.
5. Forma "biffar" med blöta händer. Vänd dem i ströbröd. Stek i olja och smör i ca 5 minuter på varje sida. Servera i hamburgerbröd med grönsallad, coleslaw, mosade avokadon och tomat i skivor.

Det blev jätte gott! Bönburgare ska vi göra fler gånger. :D

Hemma igen

Bloggen hamnade i en lätt dvala under mina dagar hemma med familjen. Det blir lätt så då man försöker pressa in så mycket som möjligt på så få dagar.
Men det är helt underbart varje gång. :D

Vad som hänt, i korthet, sen mitt senaste inlägg var att jag åkte och hämtade maken från Luleå. Vi stannade en stund i Luleå och hälsade på min svåger, Marcus. Vi hjälpte honom med lite grejer och sen åkte vi tillbaka till Haparanda. En mycket trött Daniel somnade i bilen och sov hela vägen. Stackaren är inte van att parta och lite sömn i hela tre dagar i sträck. ;)

Då vi kom fram väntade en middag med Tacos hos mamma och pappa, även Stina och Kristian kom och åt. Där myste vi på en stund och åkte sen till brorsan och pojkarna som ivrigt vänade på Danne. Men D var inte världens roligaste sällskap då han t.o.m. somnade sittandes vid köksbordet..! 8O *HAHAHA*

Annat vi hann med var att spela mycket Wii tillsammans med syrran (och gick ner 1 kg på det!), hälsa på farmor, köra skoter med Stina & Kristian, käka pizza med Ann-Sophie & Henric, Stefan & Malin. Jag hann även åka till Sunderby Sjukhus med syrran på måndagen. Bra träning för mig att köra längre sträckor med bil på landsväg, numera blir det mest bara stadskörning. Påbörjade även tillverkningen av Tackkorten - äntligen! Har hunnit med att göra ca hälften. Måste göra lite inköp innan jag kan fortsätta med resten, bl.a. färgpatroner till skrivaren...

Ska tömma kameran och se om jag fick några trevliga bilder från vårt pyamasparty/Melodifestivalskväll. :)

Nu måste jag börja dra mig till ICA och köpa lite provianter. Det är TOMT i kylskåpet och man måste ju äta middag har jag hört. Det blir nog bönburgare med avokado ikväll. Såg ett gott recept i senaste Buffé-tidningen och det verkade riktigt smarrigt. Ska även spana efter special-mjölken (t.v.) från Arla.
Såååå snygg förpackning! :D

Förpackningen är specialdesignad för Earth Hour, 28 mars mellan 20.30-21.30. Då släcker miljontals människor ljuset i en manifestation för klimatet. Underbart! Hoppas att det blir många som gör det. Det ska vi iaf. Måste få mannen att gå med på det också. ;)
För att stödja WWF i detta har Arla tagit fram ett ”nedsläckt” mjölkpaket som kommer att säljas i butiker runt om i landet under några få dagar, med början redan idag, torsdagen den 19 mars. Börja leta! Det ska jag. :D

söndag, mars 15, 2009

MELODICHOCK

Ja, så kan man sammanfatta det hela - Melodifestivalen var en MELODICHOCK! Varje år sitter man och försöker ringa på sina egna favoriter och kommer inte fram. Då sitter man också varje år och funderar... Blir det verkligen rätt låt som vinner eftersom den låt jag förtvivlat försöker rösta på inte går att komma fram till?

Tippade favoriter får inte telefonrösterna från folket - MY ASS! Dom fick mina, flera gånger om! Men då man ringer, ringer och ringer och kommer fram vart 10:e gång, så blir det lite fel känns det som. ARGH!

Detta år hade jag bestämt mig för att offra lite pengar och ringa flera gånger och rösta. Säga vad man vill om Snälla, snälla, men att den skulle ha en chans i Europa = INTE EN SUCK! Jag hade emigrerat till Finland om den vann, med eller utan man! Jag är mycket besviken på resultatet. Men af Ugglas slipper vi iaf se, så så långt var det OK.

Men summa sumarum om röstning - SKANDAL! MELODISKANDAL!

Nog om detta. Nu ska jag börja köra mot Luleå och hämta mannen, och lyssna på bra musik efter vägen. Later!

lördag, mars 14, 2009

Melodifestival & Pyamasparty

Nu laddar jag för en kväll med Mattila-pojkarna. Det ska bli Melodifestival med chips, karra och läskeblask och världens bästa sällskap. Det blir brorsan, svägerkan, Hampus, David, Emil, Oliver, Thea och jag. Det ska protokollföras poäng och det ska röstas! Hejja H.E.A.T.!
Jag ska sova över och vi ska ha pyamasparty. Mysigt! Vi ska sova i Davves rum och Hampus tar in sin madrass dit också. :)

Nu ska jag packa övernattningsväskan och sen hoppa in i bastun som håller på att värmas upp. Skönt det ska bli att skrubba bort all skit som sitter på kroppen. Det finns ingen som gör en så ren som ett bastubad!

Måste komma ihåg att ta med kameran så man kan ta lite bilder på myskvällen. :D

Personlighetstest

Har nu på morgonen varit tillsammans med syrran till solariet och grillat mig i
20 min. Vad skönt det var! Min vita kropp har inte sett något som liknar sol sen i september, alldeles för länge sen sist! Planerar nu vad jag ska göra idag.
Två saker är bestämda;
1. Göra Tack-kort!
2. Melodifestivalskväll/pyamasparty med brorssönerna. Wohooo!

Dags att sätta igång med Tack-korten, men jag passade på nyss att göra ett litet personlighetstest som jag såg att Tanya och gjort. Gillar sånt! ;)

Mitt resultat:
You Are An INFP

The Idealist
You are a creative person with a great imagination. You enjoy living in your own inner world. Open minded and accepting, you strive for harmony in your important relationships. It takes a long time for people to get to know you. You are hesitant to let people get close to you. But once you care for someone, you do everything you can to help them grow and develop.

In love, you tend to have high (and often unrealistic) standards. You are very sensitive. You tend to have intense feelings.
At work, you need to do something that expresses your personal values.
You would make an excellent writer, psychologist, or artist.
How you see yourself: Unselfish, empathetic, and spiritual. When other people don't get you, they see you as: Unrealistic, naive, and weak.


What's Your Personality Type? Gör testet själv! :)
Tyckte det var ett överlag precist resultat. Dock upplever jag inte att jag är svår att lära känna, men vad vet jag? ;)

Tanya: Great minds... ;)

Myskväll i Mattila

Förmiddagen spenderade jag med farsan; vi käkade frukost, surrade och drack kaffe. Mamma var på jobbet. Syrran hade åkt till Luleå tillsammans med Kristian för att leta efter någon grej. Jag var ut rastade deras übercoola schäfer Hector i snålvinden, så han fick göra sina behov. Efter det åkte jag till Mattila och hälsade på min svägerska Malin och lilla Thea. Resterande familj var i skolan, på dagis eller jobbade.
Thea, som är ca 8 mån gammal, har haft lite problem med mig nu. Hon är väääldigt blyg och jag får henne att gråta! 8O

Vi bestämde att jag skulle var med på familjens mysfredagskväll. Vi såg på Let's Dance och käkade massor med chips, ostbågar, godis och drack läsk. Davve somnade i min famn innan programmet var slut. Men under denna kväll lyckades jag till slut få Thea att mjukna. Hon var t.o.m. i min famn och vi busade tillsammans. :D Ack, den som ger sig... ;)

Kom hem till mamma och pappa vid halv elva och vi tittade på lite Animal Planet (*snyft*) och nu är jag så trött så jag håller på att falla ihop. Ska lägga mig och sova och stiga upp vid 9. Måste sätta på alarm, annars kommer jag nog att försova mig känns det som. Natti!

fredag, mars 13, 2009

U2 360º Tour


Bild från livenation.se

Åh, vad kul! Vi fick biljetter till U2 på Ullevi 31 juli! :D
Då ska vi försöka planera ihop en resa som kanske sammanfaller med vår resa till Paris (som vi kommer hem ifrån den 29:e), eller hur vi nu gör... Får se, det kan inte bestämmas nu. Huvudsaken är ju att vi har biljetter. :D

Metallica kommer 4 maj!

Nu har man äntligen fått info och inte bara det, man har fått en present också! Info från LiveNation.se:

"Återigen vill Metallica och Live Nation be om ursäkt för det besvär den inställda showen orsakat Metallicas hängivna fans. Som ett tecken på bandets tacksamhet och förhoppningsvis också ett plåster på såren erbjuder Metallica samtliga besökare den 4 maj en gratis download av kvällens show på www.livemetallica.com. Vid Globens entré kommer samtliga besökare att bli tilldelade ett kort med instruktioner om hur man får tag på sin fria mp3:a av showen."

Tjohooo! Coolt! :D

Sitter nu och väntar på biljettsläpp till U2:s konsert på Ullevi den 31 juli. ;) Visserligen landar vi från en resa till Paris den 29:e, men det skulle inte vara helt fel med en detour till Göteborgdirekt efter och se dessa storheter. ;)
Vi ska försöka få biljetter iaf. Håller tummarna!

torsdag, mars 12, 2009

Roadtrip #1, mars -09

Vad kul det är att surra, lyssna på musik och minnas! Bilresan som syrran och jag startade imorse börjar lida mot sitt slut, eller det känns som det iaf då man kommit till Piteå. ;)
Här lyssnas det på bl.a. Mix Megapol, Creed och Iron Maiden. :-D
Later!

onsdag, mars 11, 2009

Make Over

Ursäkta den sega uppdateringen, men syrran och jag har haft fullt upp och inte tid att sitta och blogga eller surfa. Ligger efter med mailen också... Visserligen har vi kanske inte gjort så mycket "vettigt" men det har varit kul och skönt. :)

Men vi har gjort följande:
○ Spelat massor med Lego Indiana Jones (många timmar blev det)
○ Shoppat liiiite; hårklämmor, present och en tunika (jag: ingenting)
○ Färgat håret på Stina - svart! 8O Jätte fint!
○ Stina har klippt sig!!! Något heelt nytt, det rök en hel del hår. :D
○ Vikt tre IKEA-påsar med tvätt
○ Tvättat käder
○ Ätit middag hos svärmor idag (där vi tvättade kläderna)

Hmmm...ja, det var väl det mesta. Jag har inte lagt in någon bild på Stinas make over då jag tänkte att jag skulle vänta med det tills sambon hennes, Kristian, sett det. Hon blev så fin! :)

Imorgon ska syrran och jag köra upp till Haparanda och vi tar kissarna med oss. Maken ska på en jobbgrej och vi kommer hämta upp honom i Luleå på söndag. Det ska bli så kul att träffa familjen igen, som jag saknar dom!

Det var väl det mesta i denna lilla uppdatering. Vi hörs igen imorgon!

måndag, mars 09, 2009

Lat måndag

Efter den inställda konserten lunkade Danne, Tomas (som också fick åka med oss upp), syrran och jag till bilen och satte oss för att köra hem till S-vall igen. Det var fruktansvärt väder hela vägen, först regn och sen snömodd, och mycket trafik ända upp till Gävle... Nå, vi var till slut hemma ca halv tre på natten/morgonen och vi damp ner i säng direkt.

Det kommer att vara en extra spelning i maj för alla som hade biljetter till Metallicas konsert igår. Känns helt OK. Då ska vi planera boende och annan transport så man kan festa till lite, som sig bör. :D

Vi steg upp strax före åtta för att hämta upp Tippan, som fick sova över hos snälla rara Sussie och Mattias som blev hundvakt huxflux. Nu känner jag mig väldigt trött så vi får se om jag orkar med att se hela Project Runway.

Syrran och jag har spenderat dagen, mer eller mindre, i soffan spelandes Lego Indiana Jones. En skönt lat måndag. :)
Imorgon ska vi vara lite mer produktiva. Då ska det färgas hår, kanske letas efter lite kläder (inte jag!), promeneras och spelas lite till (om vi hinner).

Later, gator!

söndag, mars 08, 2009

Metallica ställde in!

Metallica ställde in! Men vi får se dom i maj iaf... Suger!
James ligger tydligen i vår svenska magsjuka... Rock n Roll...

Destination: Globen

Nu är vi på väg! Vi ska först till Arlanda och hämta upp syrran,
sen käka och efter det är det destination Globen! :-D
Undrar vad vi ska få höra för låtar ikväll? :-P
Metallica, here we come! B-)

lördag, mars 07, 2009

Imorgon bär det av!

Tjohoo! Imorgon åker vi ner till el Stockholmo och ser Metallica i Globen! Jävlar så kul det ska bli! :D Kristina, den lille bävern, är dag idag. Har fått lite MMS skickat av henne. Mäktigt ska det bli!

Har jobbat idag och det var också segt. Förhoppningsvis är denna sega period över nu, åtminstone för min del. Nu jobbar nästa gång först den 19 mars! 8O
Den tiden ska spenderas på följande sätt; först kommer syrran och hälsar på i några dagar och sen ska vi köra upp till Happis tillsammans på torsdagen och sen ska jag vara där tills den 18:e då jag måste hem igen.

Det ska bli så kul att träffa familjen igen! :D
Det är mycket kul som jag ser fram emot nu, som jag nämnt tidigare. De är tur det för jag är sååå pank nu och har egentligen inte råd att göra någonting... zero...nada...zilch. :/
Nå ja, alla nöjen som kostar får vara för den här månaden. Det har redan varit för mycket. ;)

Maggie: Jepp, vi skickade två Kent skivor till dom, engelska Isola och Hangesta Hill. Så dom skulle fatta vad dom sjunger. ;)
Keanu är för rolig! Han lever verkligen för stunden. När vi var där då hade han precis börjar och själv tyckte han att han var pissdålig, fast än han var as duktig! Taj är en liten cooling, ett muskelpaket. Hälsa allihopa och ta mycket foton hemifrån dom! Längtar jätte mycket tillbaka! ;D
Danne och Tippan hälsar tillbaka. Ge en bamsekram till pojkarna från mig! Kram!


Nu ska jag mysa vidare i soffan med Tippan och kolla på lite TV, sen är det nog dags att dra sig till sängs. Jag känner mig rätt sömnig redan... 8O

P.S. Jag kommer att ansöka om finskt medborgarskap om Caroline af Ugglas vinner Melodifestivalen och får representera Sverige! Helt miserabelt och fruktansvärt!!! Finlands bidrag kan man alltid lita på (om dom ens får tävla) dom är iaf ALLTID dåliga! Med något enstaka undantag...

P.S. 2. Hejja Luleå, ni fixar nästa match. Tror på er!

fredag, mars 06, 2009

Bio: Män som hatar kvinnor

Ja, inte blev jag besviken på denna film! :D
Visst var det så att mycket klippts bort, så klart, annars hade den väl varit dubbelt så lång. Men det hade inte tagits bort något som saknades för att filmen skulle fungera.
Snillrikt gjort. :)

Det här är den överlägset bästa svenska filmen jag sett på mycket länge! Noomi Rapace är grym som Lisbeth Salander, precis som man föreställde sig henne i boken. Michael Nyqvist var jätte bra som Mikael "Kalle" Blomkvist, men jag föreställde honom som lite hetare i boken. ;)
Andra saker som också var exakt som i boken var vissa scener och miljöer, som t.ex. det enorma gården och Valander-huset och scenen i Australien, men även mycket fler grejer. Coolt! Och det som inte var det funkade ändå.

Rara lilla Sussie har inte läst böckerna och visste tydligen inte vilken typ av film vi skulle se, och höll på att bli förstörd då hon förstog att hon förmodligen kommer tycka det är en hel del hemskheter och läskiga grejer. Hon hade fått för sig att det kanske var lite av en komedi. ;)
Vi skrattade faktiskt på några ställen och för att peppa henne så satt vi och räknade dom tillfällena vi skrattade på. Vi kom upp i 6st. ;)

Ni som sett filmen men inte läst boken - gör det! Det är värt det, trots att ni vet storyn i det stora hela... Detta var en mycket bra film och den får betyget 4 st popcorn. :D

Fredagkväll

Idag har Tippan kommit för att bo hos oss över helgen. Hon får umgås med mannen ikväll för jag ska på bio. Karolina, Sussie och jag ska se Män som hatar kvinnor (ja, jag vet att jag nämnt det tidigare). Spänning!
Min recension kommer senare. ;)

Vi har ätit på salongen i väntan på att gå, jag åt lite grillad kyckling med potatissallad. Mumma! Lunchen idag bestod av potatissallad med grillade revbensspjäll, som jag åt med händerna och gnagde på ordentligt. Extra mumma! ;) Jag ääälskar revbensspjäll!

Nej, ska fortsätta surra med pruudarna. Later!

torsdag, mars 05, 2009

Hockey: Go Luleå!!!

Luleå har kört över Frölunda TOTALT med 5-1! YEY!
Harju & Omark framme igen - go Övertorneå! ;)
Skönt att Timrå också vann sin första match mot HV71! :D

Idag har det varit en otroligt långsam dag på jobbet igen. Suck. Det händer inte mycket på stan denna sportlovsvecka, folk är inte där verkar det som.
Det är tur att man har glada arbetskollegor. Skönt gäng vi är! :)

Imorgon ska jag utnyttja en SF-gratisbiljett och gå och se Män som hatar kvinnor. Kommer att gå tillsammans med två tjejer från jobbet, Karolina och Sussie. Det ser jag fram emot! Har faktiskt väntat med spänning på denna film, TROTS att den är svensk, eftersom att boken är så jävla kung! Lisbeth Salander är en rollfigur som jag också ser fram emot att se i action. :)

Angående mitt hårband a la Indian, som jag nämnde igår - jag tror jag har blåmärken i pannan och jag känner idag var den tvärsade! 8O
Jag måste definitivt töja ut den innan den åker på en gång till... Smärta!
Annan smärta, jag också bär på, är i örsnibbarna. Dom värker fortfarande och kleggar lite. Usch. Hoppas att dom känns bättre imorgon, annars blir jag orolig. Tänk om dom skulle börja ruttna inifrån?!

Nej, nu ska jag glo på mina TV-serier för D har somnat på soffan. ÄLSKAR TV! ;)

Love-Box


Bilder tagna från Love-Box.dk.

Vi har börjat sälja dessa underbara och fina Love-Boxarna på saxokam.
Fina små askar i alla möjliga olika utföranden.
Jo just det ja, dom innehåller 3 kondomer.
Men man köper dom för askarna, eller hur? ;)

onsdag, mars 04, 2009

Metallica på söndag!



Men så det kan gå ibland... Man surrar på på Facebook och sen helt plötsligt (vips!) så är man på väg ner till Stockholm på söndag för att se Metallica! Sweeeeeet! =D

En kompis kunde fixa biljetter och nu ska alltså Maken, min syster och jag åka ner. Vi tar bilen ner till Stockholm och kör hem igen efter konserten. Men vad gör man inte för att se Metallica live? :D
Hmmm...någon som vet om det går att parkera på något smart ställe nära Globen? ;)

Det har varit en konstig dag idag... Jag har haft på mig ett flätat gummiband på huvvet, a la Indian, och skyller allt på det - pannvärk, vilket ledde till huvudvärk och minskad blodtillförsel upp till skalpen, vilket i sin tur ledde till försvårat tankeförfarande (finns det ett sådant ord?) och flamsighet. Måste töja ut den så den inte är fullt så hård, hade en flätad djup fåra i pannan då jag kom hem. :/
Det var ju tur att jag var på "husmötet" för gallerian på morgonen redan 8.30 (fick representera saxokam idag då cheferna är borta), annars hade man väl inte alls hängt med...

Nu ska jag glutta på TV resten av kvällen, bl.a. Lie To Me. Trevligt! :)

P.S. Får man ha med sig kamera in? Vågar man ta med sig systemarn???

Film: Watchmen



Oj, vad jag ser fram emot 13 mars! Vill väldigt gärna gå och se Watchmen på bio. :D Inte illa att Jeffrey Dean Morgan är med i den heller. Han kommer inte att göra den sämre. ;)

Snart är det dags att dra till jobbet. Later!

tisdag, mars 03, 2009

Förtöjning - steg 1

Har varit ledig från jobbet idag och passade på att hälsa på Emelie en sväng,
vi lunchade tillsammans. Jag hämtade ut min "gratis" sushi-lunch som jag sparat ihop. Det är bra med klippkort! ;)
Alltid lika kul att träffa Emelie, hoppas att det inte blir alltför sällan då hon flyttar... Tack för att du putsade luggen på mig! :D



Idag har jag provat min rosa mascara för första gången. Ser ni den i bilderna? Jättefin! Ska prova lite olika sminkningar till den. Skoj! ;)



Jag var även till Pleasure och satte i nya örhängen som töjer ut hålen lite (som syns på bilderna ovan), har ett par fina smycken som jag ska sätta i om två veckor. Maken blev inte nöjd över detta, han tycker jag börjar likna en galen punkare. Men han kommer nog fortsätta älska mig ändå. ;)
Hålen går tillbaka sen då jag vill plocka ur hängena, dom är töjda så pass lite. Örsnibbarna är väldigt ömma nu. Kommer nog att kännas då jag ska sova inatt, hoppas jag kan somna på rygg men det änns tveksamt...

Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av CSI:NY.
Toodles!

P.S. Jävla vilka sneda tänder jag har i underkäken! 8O

Got balls?


Denna underbara bild fick jag av Kristina på mailen. Måste bara dela med mig av den! :D Jag ska sträva efter att bli lika modig som chihuahuan. ;)

måndag, mars 02, 2009

En rosa delfin!


Bild tagen från Zooillogix.

Hur gulligt var inte det här?! En rosa liten delfinbäbis! :D
Läs mer om denna söta lilla tingest på Aftonbladet. Såååå söt!

15.000 besökare!

Hurra! Har just haft 15.000 besök på min sida! Men vad kul! :D
Månne vem det var som "blippade" över till den siffran..? ;)

Jakten på en ny mobiltelefon

Då har man avverkat den första dagen på en ny arbetsvecka och den gick riktigt snabbt. Sweet! =)
Imorgon är jag ledig och jag ska att ta mig in till stan och surra med Emelie, snart drar hon ju till Fränsta så jag måste passa på att umgås med henne.

Jag är fruktansvärt less på min mobil, högtalaren har sprängts eller nått. Det sprakar och hörs väldigt dåligt då jag pratar med folk... Suck. Det har varit så ett bra tag, men det käns inte som att jag har råd att köpa en ny riktigt än.
I väntan på att få det, så surfar jag och letar efter någon snygg mobil. ;)

Här är mina kandidater:

Bilder tagna från SonyEricsson.se. Montage gjort av mig.

MEN! Mitt förstahandsval G705 går inte att köpa i Sverige än iaf, W715 är ju ganska lik den men inte klockren.
W508 är snygg och vikmodell (som jag vill ha) men går ej att köpa än. Den har heller inte så bra kamera som jag önskar mig, men det går att byta skal på den! Hur kul är inte det?! Utbytbara skal är tillbaka! ;)
Tror att det lutar mot en vit W508, mest för designen - så snyggt med vitt! :D

Jahapp, det var det jag hade att säga idag. ;)
Eller nej, måste tillägga att det är kul att ha fått fin feedback på vårt tackkortsfoto. Tack ska ni ha! =D

söndag, mars 01, 2009

27 februari - 1 mars

Phui! Har varit fullt upp hela helgen och jag har inte haft tid att blogga men här följer nu en update.

FREDAG 27 FEBRUARI

7 st saxokammare ville gärna gå på bio och se Män som hatar kvinnor, men fick inga biljetter... Vi gick ändå ut och åt på Bite Line, där vi hade bokat bord. Då vi kom dit visade det sig att det inte fanns någon bokning! Va fan?!

Nå, det ordnade sig och vi fick bord iaf. Men det var inte nog med det...
Bl.a. Sussi fick inte sin dryck då det serverades den förtäring vi beställt och då all mat serverades fick Sussi (åter igen!) ingen mat! Det blev en del andra konst-
iga grejer som inte klickade där, som jag inte orkar skriva om, men fredagen var inte Bite Lines kväll. Ingen dricks där inte. :/

Då vi ätit klart bar det av hemåt. Karolina var gullig och körde hem mig. Men innan vi kom iväg fick vi kämpa i över 20 min för att få ut bilen ur parkeringen. Den hade "frusit in" i en gigantisk snövall som gick under hela bilen! Katja (jag) a.k.a. Hulken numera, fick ensam knuffa på bilen baktill då den inte rubbade sig 1 millimeter från första början..!
Det var inte ett lätt jobb, dessutom gick det förbi FEM personer som INTE ens frågade om vi behövde hjälp! ARGH! Mycket dåligt!

LÖRDAG 28 FEBRUARI

Började dagen med att städa lägenheten och tvätta kläder. Jag satte på lite extra speed i städningen och var klar till strax före 15. Då drog Danne och jag iväg till Sidsjäbacken för att hinna åka snowboard en timme. Det var helt underbart väder och det hade varit kul att hinna komma dit tidigare. Det var säsongens första åkning och jag var onekligen rostig, men kom igång i andra åket och jag fick lite mer fart då. ;)

När vi kom hem fick jag snabbt hoppa in i duschen för att göra mig iordning för en hockeykväll och en ev. utgång om Luleå vann. Vilket dom gjorde med
2-3! :D

Finnarna (vi Katjor) och de andra lapparna (Sofie & Sussi) fick biljetter av cheferna för att gå och se matchen - hur snällt var inte det?! :D
Segern tyckte vi vi skulle fira så Sofie, Katja och jag åkte hem till lill-Katja där hennes syster Sanna satt och väntade på oss. Vi förpartade lite där och drog sen till O'Learys. :)
Jag hade otroligt kul, det kändes som att det var längesen som man var ut dansade så mycket. Men det var det ju inte, bara två veckor sedan i Vemdalen. ;)

Vi var ute till stängning och sen fick jag skjuts hem av Sofie och Kalle, men först tog vi en tur förbi Max. Åh! Vad gott det var! Jag åt maten hemma och tydligen somnade jag sittandes i soffan. Det var så D hittade mig halv sex i morse, han undrade om jag skulle äta färdigt min halva burgare. ;)

SÖNDAG 1 MARS

Jag vinglade till sängen efter att D väckt mig och sov i "hela" 2 timmar till innan jag vaknade pigg som en mört, alltså har jag totalt sovit ca 4 timmar. Jag jobb-
ade idag så det var bara att gilla läget och ta sig dit fast än jag hellre levt i horisontalläge på soffan hela dagen... Efter jobbet åkte vi till svärmor för den snart obligatoriska söndagsmiddagen. Den satt som en smäck kan jag säga! :)

Sitter nu och skriver detta inlägg och tittar samtidigt på Beck - Den japanska shungamålningen sen ska jag SOVA. Jag jobbar även imorgon så jag ska försöka få mig lite mer sömn än den senaste natten. ;)

Om du, mot förmodan, fortfarande läser detta otroligt lååånga inlägg - man tackar! Jag önskar dig en god natt. :)

Bröllopsfoto & Tackkort



Äntligen har fotona som vi tog på bröllopsdagen kommit! Dom är fortfarande i Haparanda, hos mamma, men ett foto köpte vi rättigheterna till och fick det digitalt. Vi får använda det precis hur vi vill och det är det fotot du ser här ovan. ;)

Vi valde en bild som inte känns som ett traditionellt bildval.
Vad tycker ni? :)

Så fort jag får tid (vilket tyvärr inte är denna vecka) så ska jag börja producera Tack-kort. Så alla ni som väntat, snart kommer dom! :D

Tips: FLIQLO






En härlig screensaver som bara är ett måste! :D

Stilren, informativ och en klocka i min favoritvariant "flip-style". ;)

Fliqlo kan du ladda ner här.