torsdag, oktober 29, 2009

Outfit: Check!

Igår gjorde jag färdigt det sista till min utklädsel på lördag, gjorde även en testsminkning. Kommer bli kanon! ;)

Jobbade idag, men jag hann inte med att fixa allt som jag skulle ha gjort. Imorgon kommer familjen, så resten får helt enkelt vara. Nå, jag överlever. Det ska bli så kul att ha huset fullt. Jobbar både imorgon och på lördag. Synd. Men vad gör man?

Vi åker ju till New York på tisdag. Det är en del att fixa tills dess, men det mesta får göras på måndag helt enkelt. ;)
Blir stressiga dagar, dom kommande, så jag misstänker att det inte kommer att bloggas något under helgen så... Ha en trevlig Halloween allihopa!

onsdag, oktober 28, 2009

God morgon

Sitter i morgonsoffan med en kopp kaffe och en molande huvudvärk. Suck. Hoppas att den snart ger med sig. Kan ni också känna varför ni har huvudvärk? Själv känner jag att det idag är p.g.a. dålig sömn, hade så svårt att somna igår och har därför bara sovit runt 5 timmar. Låg och funderade på allt som ska göras idag och inför lördag...

Ska äta frukost nu och sen börja avverka min to-do-list för idag. På åter-
seende. ;)

tisdag, oktober 27, 2009

Halloween

Nu så, nu har jag bestämt mig! Jag hade en idé till utklädnad inför Halloweenfesten som vi ska ha på lördag. Den gick FETT i stöpet, var svårt att få till det. Men imorgon ska jag inhandla ett par saker, sen ska det pysslas lite och min outfit kommer att vara lite läskig och KUNG! ;D

Måste skriva en liten lista på vad jag behöver handla så att jag inte missar någonting, för sen finns ingen tid att handla nå mer innan festen kör igång. Familjemedlemmar kommer på fredag och tills dess måste allt vara klart.
Oooooooooooo vad roligt!

måndag, oktober 26, 2009

Måndagmorgon i skräckens vecka



Halloween närmar sig och det har naturen tydligen också uppmärksammat. Denna relativt stora spindel har satt sig mellan glasen i fönsterrutorna i ett
av köksfönstrena. Tänk om dom börjar samla ihop sig inför Halloween?!
Vi kommer kanske inte behöva fixa läskig utsmyckning av Huset inför inflytt-
ningsfesten på lördag? *Booooo*

söndag, oktober 25, 2009

Helgpyssel och shopping

Det blev lite shopping igår. Vi var på Indiska och köpte nya gardiner till hallen. Dom blev jätte fina, men behöver några omtag till dom så att dom hänger snygg-
are. Bild kommer så fort det är ordnat. ;)
Dessutom behövde vi mat till oss själv och till kissarna, så det köpte vi också. Och lite krokar i smidesjärn till tvättstugan köpte vi på Jula.

Vi röjde bort resten av flyttkartongerna i matsalen idag. Tömde väl totalt runt 6 kartonger och flyttade på några till andra rum. Hur ska allt få en plats någonstans? Kan inte riktigt fatta hur mycket grejer vi haft tidigare... Men nu har vi inget riktigt förråd i Huset som vi hade i lägenheten. Uthuset är inte riktigt i skick för att förvara fuktkänsliga saker.
Tyvärr.

Satte upp två tavlor i köket idag. En gammal poster som jag köpt för ett gäng år sedan på Selånger marknad fick en plats och en annan liten tavla som jag gjort själv. Lite man-tager-vad-man-haver-anda appliceras flitigt här hemma nu. Dammtussar i hörnen är små änglars tofflor - ett citat jag såg någonstans på nätet och det var så sött att jag var tvungen att använda det själv. ;)



Nu ska jag ägna Rebus min uppmärksamhet, skriva ner allt som ska göras imorgon och sen "hit the hay". Natti.

fredag, oktober 23, 2009

Filmtajm (<- felaktig rubrik)

Igår var svärmor och jag till stan och vi tittade runt i affärer som vi annars inte brukar gå till, bara för att dom ligger på "fel" sida om stan. Såg en hel del fina saker och vi konstaterade flera gånger att om vi bara hade varit gjorda av pengar så skulle man ha med sig en hel del saker hem. ;)

Ytterligare en "ledig" dag är snart avverkad. Spenderade den med att se Transformers Revenge of the fallen på förmiddagen, som för övrigt var hur bra som helst! Jag älskar Transformers-filmerna - vill se fler! :D

Sen tog jag en biltur bl.a. ut till Birsta. Där var jag till MediaMarkt som sålde Rammsteins nya skiva för 49 kr - ett måste!
Rammsteins singel Pussy suger! Hoppas att resten av skivan inte gör det... Texten i låten är som den sämsta dialogen i en tysk porrfilm. *Suck*
Var även till Willys och handla en hel del. ALLT är billigare där. Mi lajki. ;)

D har somnat för länge sen och jag har sett alla filmer som visas på kanalerna ikväll. Tror jag ska sätta igång en film, ska nog se...

*Avbrott*

00:28
Maggie ringde mitt i filmvalet och nu, typ 2 timmar senare, har min filmtajm passerat. Det är dags att fundera på att gå och lägga sig helt enkelt. Ganska sent nu. ;)
Natti, natti.

onsdag, oktober 21, 2009

H&M Home 2010



Ser fram emot att köpa dessa fina kuddfodral och kökshandukar som H&M Home ska komma till våren. Kuddfodralen med löv kommer att bli perfekta i soffan i vardagsrummet! Dom andra ska få flytta in på vår säng (om jag får bestämma).
Kökshanduken har ett underbart mönster! Hoppas att det kommer på fler grejer - vill ha! Kanske kan göra den till en snygg tavla att ha i mitt syrum eller nått. ;)

Bilder från Elle Interiör.

Inspirationskväll

Ska ta och göra mig iordning strax för att gå på en inspirationskväll för tjejer på Fresks tillsammans med svärmor. Idag har jag inte varit lika produktiv. Har dock bakat kladdkaka med mörkchoklad och lite kaffe i. Gjorde inte som en hel kladdkaka utan portionerade den i bullformar. Det blev kanon gott! :D



Utöver det har jag sett två filmer; Bride Wars och Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs. Gillade båda filmerna. Bride Wars var en typisk tjejkomedi och den lyckades faktiskt vara riktigt underhållande. Ice Age var riktigt bra! Bättre än 2:an. Jag satt och skrattade högt många gånger. Det var även många nya och roliga figurer som kom in i denna film. Rrrrrrolig! ;)

Nu har jag inte tid med detta längre! Tjingeling!

tisdag, oktober 20, 2009

Presenter till mig?!

Ibland så blir man oväntat, men glatt, överraskad. Igår kom D hem från jobbet och hade presenter med sig till mig! Bara sådär, för att han var så tacksam över att jag hjälpte honom med ett par småsaker. Småsaker för mig, men tydligen inte för honom. :D

Jag berättade/muttrade för honom i förra veckan om att en kollega minsann fått blommor av sin man levererat till jobbet och att jag aldrig fått det. Som sig bör då detta händer andra. ;) Detta hade han lagt på minnet och tog hem hans version av blommor till mig. Vi har tittat på att ha bambupinnar i en stor kruka vi har i hallen och han hade varit och köpt dom! :D

Men det var inte huvudpresenten, den hade han åkt ut till MediaMarkt och köpt innan och då han liksväl var ute i Birsta så svängde han in på Bauhaus och inköpte bambupinnarna till oss. Huvudpresent-
en var filmen Monsters vs. Aliens! :D
Han känner mig alltför väl! Det är ju det bästa jag vet, animerade filmer! Så nu, efter att jag städat hela Huset, ska jag unna mig att titta på filmen i väntan på att gubben kommer hem. Efter det ska jag titta efter vad det står på to-do-listan och göra bort något mer på den. ;)

måndag, oktober 19, 2009

Oliver 3 år

Hjälp! Var tar all tid vägen?! Det är ju helt galet hur snabbt tiden går, speciellt ju äldre man själv blir. Rätt vad det är sitter jag väl här 50+ och bloggar ett inlägg i månaden (med tanke på hur lite det blivit på sistone)... ;)

Idag vill jag gratta min älskade lilla solstråle till brorsson, Oliver, som fyller hela 3 år idag!
Ja, tiden rusar fram och jag hänger inte med. Tänk att Olli har blivit så stor redan!

Visst är han fin?! Detta är ett foto på lilla gubben som jag bara älskar! Det finns uppe i bokhyllan och jag blir kär varje gång jag ser rådjursögonen. Snutten! Fotot har synts i bloggen tidigare, och det får bli en favorit i repris på den igen. ;)

Jag vill också passa på att gratta Baggen som också fyller år idag. GRATTIS tjejen! Längtar tills du är tillbaka igen. Kramisar!

Nu är jag "ledig" i en hel vecka, och några dagar till, och funderar på vad jag ska hitta på med all denna tid. Det blir nog lite pyssel i Huset och att packa upp det sista kartongerna. Kanske att jag plockar upp en pensel och målar lite i gästrummet också. Bäst att skriva en to-do-list så att jag verkligen får bocka av något. Det brukar ge mig lite mer kom-igen-känsla för det blir lätt lite mer TV- och filmtittande annars. ;)

Bara för det ska jag nu äta frukost och se gårdagens avsnitt av Gossip Girl. *hehehe*

måndag, oktober 12, 2009

Söndag? Nej, måndag.

Dagvill...mest för att jag varit "ledig" idag, alltså inte jobbat. Helgen gick snabbt förbi. Vi hade gäster i lördags; Ann-Sophie, Henric & Vilmer. Det var så kul! Längesen man träffat dom. Therese och Micke kom också senare. Det kollades fotboll, dracks öl och åts. Själv började jag pimpla vin och det blev så mycket att jag faktiskt inte minns när dom åkte hem eller hur jag kom i säng. Pinsamt. Äh! Det var skojigt! ;)

Gårdagen var mindre rolig där emot. Hela dagen led vi båda av att vi blev lite för förfriskade. Var slö även idag. Nu tar det tydligen två dagar att återhämta sig efter en rejäl en... :/

Nå väl, imorgon är en annan dag och då ska jag ta mig till jobbet. Ska även träna efteråt (om min värk i ryggen har lagt sig). Nu är jag helt slut och ska krypa i säng. Natti, natti.

tisdag, oktober 06, 2009

Afropowerdance!

Var på gymmet idag efter jobbet. Det är så kul att gå på passet Afropowerdance med Victoria på Ego! Jag ser säkert inte klok ut då jag försöker mig på afro-moves, men vad bryr jag mig? Jo, lite. Men jag kör 'ignore'. ;)

Nu sitter jag utpumpad, mätt, trött och nyduschad i soffan och väntar på kvällens Heroes-avsnitt. Sen är det sängen som gäller.

Det blir en väldigt lång dag imorgon och jag kommer med all sannolikhet inte göra ett inlägg. Börjar jobba redan kl 8 med möte och sen en Kérastase-genomgång igen med goa Maria. Det är en fröjd att lyssna på henne, hon ger så mycket energi och man blir alltid så inspirerad. :D
Jobbar sen vidare som vanligt fram till kl 19, SEN ska vi 19.30 på en sälj- & serviceföreläsning (som säkert inte är klar förrens kanske vid 22-tiden). Lång dag, men det blir nog mycket bra man kommer ha att fundera på efter det.

Innan jag slutar för idag. D har vunnit en resa för två till New York idag!!! :D Hur tur kan man ha?! Han vann den genom en enkärundersökning. Nu vet vi inte än när man måste utnyttja den, men förhoppningsvis kan det vänta en stund. Vi har ju nyligen köpt oss en resa dit som alltså går av stapeln den 3:e novemer. ;)
Måste passa på att tacka alla våra vänner och släkt som genom sina bröllopspresenter gjorde denna resa möjlig för oss. Tack! :D

måndag, oktober 05, 2009

Nytt med Kent



Nu har jag förhandsbokat Kents nya album Röd och deras nya singel Töntarna. Som jag ser fram emot att höra dom! :D
Sjukt snyggt omslag på skivan också!

Tyvärr släpps skivan först 6 november och då hinner jag inte få den innan vi åker till New York den 3:e, utan först då vi kommer hem den 17:e. Men den som väntar på nått gott... ;)

Måndag & en ny fräsch vecka

Helgen kickstartade jag med lite förfest på fredagskvällen. Katja, Sofie och Karolina kom över. Efter mycket surr och skratt körde D in oss till Memento. Där gick vi runt, dansade lite och tog en drink för att sen överge stället. Det var inte riktigt drag där denna kväll. Vi begav oss till andra jaktmarker och tänkte att det kanske var på Aveny det hände, eftersom det var en väldans kö dit in tidigare. Men ack så fel vi hade! Visst var det mycket folk där, men dom flesta verkade ha kommit in med falsklegg. Dom var knappt torra bakom öronen ju! Kände mig som en pensionär där inne, dansandes på ett dansgolv som bestog av glassplitter. Vet inte riktigt hur dom dricker sina drinkar, men glasen lämnas tydligen på golvet... Vid halv två av Karolina och jag upp och åkte hem istället med sulorna fulla av glas. Trevligt.

På lördagen jobbade jag och det var väldigt lugnt då det var bara Karolina och jag, igen. ;) Efter jobbet orkade jag just inget annat än att kolla på TV på kvällen och somna på soffan. Ja, ja... Men det var ju så skönt! ;)

Söndagen var vi hemma och fnulade. Jag klippte håret på D (nej, jag är INTE frisör) och vi var även hem till svärmor och åt söndagsmiddag. Det var ett tag sen sist, vi fick hennes egenbakade bröd (som jag älskar) och hennes köttfärsgryta. Sååå gottit! Jag var fortfarande sliten efter fredagens bravader så sen var det soffan som gällde resten av kvällen. Jag kan konstatera att jag numera behöver två dagar att ta igen mig. Går jag ut på en lördag så är jag fortfarande trött på kommande måndagen. ;)

Nu väntar middag som D kockar ihop. Ikväll ska vi äta palt med smör, bacon och lingonsylt. MUMMA!

fredag, oktober 02, 2009

Morgonfilm

Har slagit mig ner i soffan för att se Monsters vs. Aliens, den tror jag är bra! Har faktiskt varit upp sen 5.40 och har hunnit med ett träningspass (Core+) och med en ordentlig frukost. Känner mig väldigt duktig. ;)

Veckan har gått väldigt snabbt. Har jobbat en hel del och resten av tiden har gått till Huset. Det finns en del kartonger kvar att packa upp, dom verkar aldrig ta slut. Men i tisdags packade jag upp flera stycken och fick upp en massa böcker i bokhyllan. Det blev ju genast mycket trevligare i matsalen (där den står) även om vi inte möblerat där inne. ;)

Idag ska jag städa Huset, får besök av en del av flickorna från jobbet ikväll och vi ska festa till och gå ut. Det var ett tag sen sist och jag ser verkligen fram emot det, kan dock inte härja allt för mycket för jag ska jobba imorgon. *hehehe* Ska nu sätta igång en kanna kaffe och titta på filmen innan jag sätter igång med städningen. Hörs senare!