söndag, oktober 31, 2010

Louie vill vara i centrum

Inte lätt att tentaplugga då sötisen hela tiden ska vara med och i centrum. Är det genetiskt detta beteende? Tror det... Alla kattägare brukar ha samma problem. ;)

torsdag, oktober 28, 2010

Bordshockey

Louie misstog min brynskugga från Make Up Store med en puck tydligen. Det här är vad som återstår...

tisdag, oktober 26, 2010

Tentaplugg & vinterdäck

Är mitt i värsta tentaplugget inför nästa moment som är på måndag. Har inte riktigt lika bra flyt som tidigare, men jag ska nog hinna få koll på det mesta hoppas jag. ;)

I går fick jag äntligen svaren på hur det gick på första salstentan - sjuukt bra! 24 poäng av 27! Jag kunde inte vara mer nöjd. Chockad, överraskad och förvånad. Men då måste jag ju konstatera att jag trots allt verkar ha fattat något iaf. ;)
I dag fick jag dessutom resultatet på en deltenta som jag skickade in för ett tag sedan, en skrivuppgift om Specialpedagogik. Här blev resultatet 8 av 10 - också super nöjd!
Ni fattar väl att jag inte kommer skriva poängen dom gånger det går åt skogen??? ;P

Hade svärmor och svägerska på middag här i kväll, vi bjuppade på Tacopaj. Den var lite starkare, men det är så D & jag gillar den. Gästerna får bara gilla läget. ;)

Bytte äntligen till vinterdäcken idag, det fick bli en drop-in tid för det ska tydligen bli lite slaskigt imorgon.

Måste kliva upp tidigt imorgon så jag kanske skulle fundera på refrängen nu. Jepp, hopp i säng!

söndag, oktober 24, 2010

SPA-kväll

Har haft en skön avslutning på denna helg. Tog hand om fötterna med ett underbart fot-kit från Nougat London och tog hand om ansiktet med Rostedts ansiktsmask. Är nu alldeles len om fötter och ansikte. Händerna fick också en omgång med peeling och manikyr. Varför gör jag inte detta varje söndag? Tror det blir min nya tradition. ;)

Nya hårfärgen

Bättre sent än aldrig... Så här ser alltså min nya hårfärg ut, jag är numera kopprig. :)
Jag trivs jätte bra med den, men var så säker på att jag kommer bli svart igen så småningom. ;)

Arbetsplats


Äntligen är skrivbordet på plats! Nu vet jag var jag ska ha alla böcker och vart jag ska sitta och plugga. Matsalsbordet är ledigt igen och fritt från papper och böcker. Skönt!

torsdag, oktober 14, 2010

Specialpedagogik

Äntligen är det klart! Har slitit hela dagen för att få ihop skrivuppgiften, och dess förinnan några dagars läsande som gick så trögt. Det här kändes tyngst att göra hittills i utbildningen faktiskt. Trots att det egentligen inte var det... Nå, nu är det klart iaf. Wohooo!

tisdag, oktober 12, 2010

Louie

Nu är det klart, och officiellt, på papper. Busiga Louie är adopterad av oss och ska stanna här. Busungen är hjärtligt välkommen till vår familj! <3

måndag, oktober 11, 2010

Den perfekta väskan(?)


Idag kom den! Den perfekta väskan som jag suktat efter. Den var inte lätt att få tag i, och jag hade riktig tur som fick mig ett exemplar. ;) Aj lööv it! Den luktar så gott också. ;)

Summer berries


Oj vad jag älskar denna påse! Men det är nog det sista påsen som jag kommer att äta. Det är slut på sommaren och så också på produktionen av denna goda Polly-påse. :(
Men jag ska passa på att njuta så länge jag kan. :)

söndag, oktober 10, 2010

Mobil blogging

Måste prova en App som jag laddat ner till mobilen. Hoppas den fungerar bra till att göra inlägg på språng. ;)

fredag, oktober 01, 2010

LOUIE

Får jag presentera vår nya familjemedlem, Louie. En 4 mån gammal kille som vi har tagit hand om. Han hittades då han var 12 v gammal och han har bott på ett jourhem i ca 3 efter det.
Han är jätte go och pratig. Mina äldre flickor är lite griniga men det ser lovande ut. :)