lördag, december 25, 2010

Julen 2010

Hoppas alla ni har haft en riktigt fröjdefull jul! Våran har varit riktigt mysig och tydligen hade jag även i år varit snäll för Tomten kom med några klappar även till mig. Det roligaste med julen är dock att se alla mina brorsbarn öppna sina julklappar och se deras glädje. Det är ju bara så att julen är barnens högtid. Det serverades mycket god mat och alla var vi proppmätta efter julmiddagen.

Tyvärr så har jag varit rätt krasslig och drabbats av en förkylning med hosta, ont i halsen och feber. Jag går på lite olika medikamenter så jag pallar. Än värre är att nästan alla omkring mig är lika krassliga. Nå, vi får hoppas av vi snabbt kryar på oss. Pga. förkylningen så blev det ingen hemvändarkväll på Statt för mig - i år heller. Trrrråkigt! Hade varit riktigt kul att träffa en massa kändisar. :)

Nå, så kan det gå... Nu sitter jag här i min mammas Lazy-boy-liknande-fåtölj och tittar på TV och det har blivit en hel del av den varan idag. "Natt på muséet" pågår i skrivande stund och jag får väl se vad jag sen hittar på sen, byter till en annan kanal kanske? Konstigt nog är jag inte så trött. Kanske slänger igång "Avatar"..? ;)

fredag, december 24, 2010

Posterboy

Får jag presentera min brorsson, Davve, familjens posterboy. Visst är han fin?! ;D

tisdag, december 21, 2010

Signe

Idag ska jag bli gudmor igen! Lilla Signe ska döpas och presenten är äntligen inslagen. Vad kul det ska bli att träffa henne - för första gången! :D

lördag, december 18, 2010

Julklapp : Thomas Sabo

Oj vilken fin julklapp vi fick i år är cheferna!
Det tackar vi för! :D

onsdag, december 08, 2010

Elvis

Världens coolaste Elvis, Annicas lillfjåb. ;)

måndag, december 06, 2010

Köp inte!

En kompis köpte Isadoras Matte Topcoat idag och provade den på mig. Kan bara säga en sak - köp den inte! Den är värdelös och det märktes ingen skillnad på den och klarlacket jag hade på de andra naglarna. Sjukt dålig!

söndag, december 05, 2010

Julgran 2010



Vår plastgran används även i år. Visst har en äkta gran sin absoluta charm, men det finns så många andra fördelar med plastgran så vi kör fortfarande på den.

I år föll jag för alla charmiga julkulor som fanns att köpa på Indiska och la till en del annat kul som jag hade sen tidigare och charmiga polkagriskäppar. Den blev så söt och fin och färggrann! Svårt att fotografera den dock så jag tog foto på bara en del av den. :)



Såg ett så fint julpyssel hos Underbara Clara, som dessutom bara tog 5 min att göra, så jag fixade till det på en gång. Det blir ett jätte fint mysigt sken från dessa "frostade" ljuslyktor (fotot gör inte direkt rättvisa).

Surdegsskolan

Pain de Martin kör igång med lilla surdegsskolan och jag tänkte jag skulle haka på. Då kanske jag inte glömmer bort den som jag gjorde sist då jag var i startgroparna. Nu har vi dessutom väldigt varmt i vardagsrummet så det passar ju utmärkt. ;)

Håll tummarna! Går allt bra blir det bak på lördag. ;)

Andra advent

Nej, måste nog säga att jag hellre sitter här och pluggar nu. ;)

torsdag, december 02, 2010

Studier

Louie ingår i min studiegrupp här hemma. Han är också intresserad av värdegrund och vad det innebär. ;)

onsdag, december 01, 2010