tisdag, april 19, 2011

Första fångsten

Smulan har kommit hem med första fångsten idag. Jag är lite kluven - stolt över min lilla jägare och ledsen för den stackars musen och dess öde. Inget konstigt för att vara mig.

söndag, april 10, 2011

Solkatt

Smulan var så söt häromdagen, eller hur? Hon är faktiskt en kisse som inte är speciellt fotogenique, hon ser oftast riktigt sur ut. Men ibland lyckas jag fånga hennes fina drag. :)

fredag, april 08, 2011

Sockersugen?

Är det bara jag som gillar maränger som dem är? Kaffe och maränger efter lunchen innan jag dyker ner i mina texter igen.

torsdag, april 07, 2011

Kors i taket

Jag trodde inte jag skulle hitta denna ring igen, men jag fann den nyss på den mest oväntade plats. Jag hade på mig den för två veckor sedan på en fest och dagen efter var den spårlöst försvunnen... I dimman hade jag lagt ifrån mig den i en korg som jag aldrig använder och hittade den då jag letade efter en av D:s grejer nyss. Lycka! ;)

måndag, april 04, 2011

Inked

Jag vill gadda mig igen! Funderar på att ge mig det till mig själv i 35-års present och jag har redan fått några namn rekommenderade. Nu gäller det att hitta någon som har tid och kan teckna ner det jag vill ha, och motivet (som jag redan vet) ska vara lite "old school goes Disney". ;)

söndag, april 03, 2011

Pippi på gult


Jag har fått pippi på en färg - en färg som inte direkt passar mig... Jag bara ÄLSKAR blekgult! Jag letar efter den färgen överallt och i alla ting som jag finner den kan jag konstatera att de inte passar mig. Men nu slog jag till på ett par skor i denna underbara färg. Dem kommer vara extra fina i sommar med solbrända ben. ;)

Beslutet att beställa dem var extra lätt när jag fick en 200-kr-rabatt-kod från CDON.se att anväda på Heppo.se. ;)

Bling bling

Ett av mina nya favvolack, från H&M. Snyggt va? :)

fredag, april 01, 2011

Staropramen

Louie gillar också fredagsmys. Busted!