tisdag, februari 13, 2007

Vad ska göras...

...innan resan? Det är den frågan som snurrar runt i mitt huvud hela tiden. Tiden går fort nu på slutet och jag vill inte glömmma någonting. Nu är det bara en vecka kvar sen går resan av stapeln till Australien! *wopiii* Fem underbara veckor semester väntar.

Igår storstädade jag hemma. Måste ju gå igenom lägenheten så att ngn annan kan bo här undertiden vi är borta. Vi har ju underbara vänner som ställer upp och tar hand om kissarna våra. Hade dom inte bott här, så hade jag inte kunnat åka bort. Kissarna behöver ju mänskligt sällskap och lite ljud omkring sig, inte bara ngn som kommer och ger dom mat och går, i fem veckor...

Jag blev dock inte klar med städningen så den fortsätter idag. Min sista lediga dag, innan semstern, sen jobbar jag alla dagar tills vi åker.

I söndags hade min minsting till brorsson, Oliver, dop. Jag kunde tyvärr inte vara med. Det är en viktigt dag, så jag hade hoppats på det. Den lilla tumme-älskande sparrisen fick namnen Oliver Ivar Fridolf. Hur fint som helst! Det riktigt fina i det är, att storebrorsan David prompt bestämde att han skulle heta Fridolf då han föddes, och gav aldrig med sig. Det tycker jag var så gulligt!

Nej, nu fortsätter min andra "städdag"...

Toodles!