måndag, februari 25, 2008

Tandvärk - igen...

Jaha..då får man ge efter för denna jääävla tandvärk och gå till tandläkaren. Fick en akuttid imorgon (*gulp*) för att se vad problemet är. Håller tummarna för att det inte är en tand som måste dras bort... Svaret får vi imorgon alltså.

Har haft en kul helg då Maggie var i stan och hälsa på. Hon hade tid på salongen (läs: saxokam) hos Anna S i lördags och var redo för en total make over. Det fick hon verkligen... Blondinen är nu borta. Det blev en jättefin kopprig färg, en kort nacke och en lång lugg. Hur snyggt som helst och riktigt trendigt. :)

Söndagen spenderade vi ute i Birsta och fönstershoppade. Det var så tomt i plånboken så att det dammade... Skrapade ihop tillräckligt för ett jättesnyggt halsband som kommer att gå riktigt snyggt ihop men skjortklänningen/tunikan jag la undan på H&M. *hehehe*
Danne var förövrigt och hämtade den åt mig idag.

En annan stor sak som hände i går (läs: söndag) - Danne rakade av sig håret! HAHA! Han är len som en bebis stjärt på huvudet! =D
Tro mig, detta var helt otippat för att vara honom men han fick den idén för någon vecka sedan och bestämde sig slutligen för att göra det igår.
Det är väl inte min favorit "frisyr" direkt, men då det växer ut några millimeter och han får lite skäggstubb så kommer det vara riktigt snyggt. Mumma!

Lönen kom ju idag...
Köpte ett par snygga ballerina skor på DinSko idag som kommer att bli flitigt använda i sommar och på jobbet.
En riktig Vagabond-kopia men söta ändå, eller hur? :)

Nej, nu är middagen klar.
Toodles!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar