tisdag, juni 30, 2009

Rehab nästa?

Sitter här med endast en fungerande vänsterhand och skriver. Det tar minst sagt lite lngre tid... Jag vaknade inatt av att jag hade ont i högerhand och kunde knappt röra tummen. Spelade ingen roll hur jag placerade handen, den värkte som tusan!

Klockan 6 gav jag upp, det gjorde för jävligt ont! Efter att jag varit upp på akuten, blivit hemskickad igen och väntat på samtal från distriktssköterskan fram till nyss, har det bara blivit klart att jag mest troligt har en ordentlig muskelinflammation. Deras råd var bara att ringa rehabavdelningen imorgon mellan 8.30-9.30 och få en tid dit för att få hjälp och ev. ett handledsskydd. Cheferna är jätte gulliga och låter skickar mig till Specialistläkarhuset för att få hjälp redan idag. Det är vad som väntar kl 15.30. Jag har nu tagit en VoltarenT och smort in med Iprensalva som var det enda vi hade hemma, det är anti inflammatoriskt iaf...

Jag är vrålhungrig nu, men ser inte fram emot att försöka bre några mackor. Kunde det inte varit vänsterhanden istället?!
Ska trösta mig med att sätta mig ute på balkongen i solen och lyssna på 3:e Twilight-boken.

1 kommentar:

  1. Na men, stackars dig! Det var ingen trevlig morgon. Hur lange ska du fa ga med detta? Det du behover ar extra semester, betald av cheferna ;)

    SvaraRadera