lördag, augusti 16, 2008

Gamla vänner från förr och Selångermarknad

En händelserik och trevlig dag idag. =)
Som jag nämnde igår, var Danne och Caroline hit och hälsade på en sväng i morse, tog en paus i körandet norröver. Vi bjuppade på lite frukost, så dom klarade sig till Ö-vik iaf, där dom skulle på Star Wars: The Exhibition. (Längtar tills jag också ska dit!) Det var, som alltid, kul att surra med dom. Det är synd att dom bor så pass långt bort, Caroline är så himla go och trevlig! =)

Precis efter att dom kört vidare kom Katja och hälsade på. Hon hade lilla Iris med sig, som är 7 veckor gammal, och hon var såååå söt! Det var himla kul att prata ikapp sig lite om vad som hänt/händer med gamla kompisar från förr. Det kändes inte som att det var 5 år sen sist vi träffades, än mindre 13 år före den kvällen..! Men vissa människor är det bara så lätt att umgås med.

Om du läser detta Katja, det var hur kul som helst att träffa dig. Hoppas att det inte dröjer 5 år till nästa gång. Kanske drar vi ner till Göteborg nästa sommar och våldgästar Jill, då kommer vi förbi och kollar hur ni har det. =)

När Katja var tvungen att dra sig vidare, drog svärmor och jag till Selånger-
marknad
. Det var galet mycket folk där... Där snurrade vi runt i tre timmar.
Det är ju så kul att gå och titta på alla grejer knallarna säljer. Vissa grejer är lite finare, andra inte...

Vi hittade en knalle som sålde korgar och vi blev helt till oss. Jag köpte en flätad dörrmatta, en annan fin korg och en superbra och fin korg att hänga på dörren (som jag letat efter i flera år! Äntligen!). Den ska upp under brevinkast-
et och fånga upp posten, så vi slipper ha den på golvet. Sweet!
Köpte även en påse godis; finsk, färsk, galet god sötlakrits. Mumma!
Allt detta kostade mig bara 130kr. =)

Svärmor Eva gick igång på en massa grejer. När vi åkte där ifrån hade hon köpt en superfin korg, 2 väskor(!), 2 ringar och en present till Maggie. Eva var också mycket nöjd när vi gick där ifrån. Hon glömde dock att köpa en tavla, som hon spanat på på vägen in, men hon verkade överleva ändå. ;)

Och imorgon ska vi vidare och shoppa, till Pilgården, och titta på vad dom har där. Hoppas på att hitta fina krukor och stuff. Spännande! Har aldrig varit dit, men det ska visst vara fint och fina saker. ;)

Nu ska Kommissarie Morse få min fullständiga uppmärksamhet igen. Toodles!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar