fredag, juni 13, 2008

Fotbolls EM 2008-outfit


Imorgon ska vi hem till våra arbetsgivare på en personal-/fotbollsfest.
Det kommer nog att bli riktigt kul! Det brukar alltid bli det. :)
Dom flesta som jag jobbar med ska dit. Tyvärr kommer vi sakna Emelie, Ulrika, Sanna och Lis. Våra respektive är också bjudna på denna fest så D ska också följa med. =)

Idag har jag grundat för morgondagen med att måla mina naglar gula. Resten av min outfit som jag kommer att ha på mig ser ni på bilden ovan. Vill man bli helt crazy så kan man ju försöka hitta på nått gult eller blått till benen också, men hade inget sånt hemma, så det får va för denna gång. Ska vika upp byxorna rätt ordentligt, så dom blå strumporna får lysa ordentligt.! ;)
Jag tycker att jag har lyckats rätt bra Med min outfit. Vad tycks?

(Funderar på att dra ett blått över naglarna med mitt blå lack också, men tror inte det hinner torka. Kanske om jag gör det imorgon innan jobbet...)

Jag jobbar ju imorgon och direkt jag slagit ut kassan och gjort färdigt allt, så drar en Taxi iväg oss till festen. Där gäller Fotbollstema hela kvällen. Vi ska ha oömma kläder och gärna lite varmare. Får köra lager på lager. Månne vad dom ska hitta på? Kul brukar det iaf bli. :)

Bloggar säkerligen om det på söndag. Ska ta med mig kameran och ta party-
bilder, för en gångs skull. Sånt brukar alltid Ulrika och Sanna sköta - men ingen av dom är ju med imorgon, så uppgiften blir nog min denna gång.

God natt för idag. Hörs kanske imorgon innan jag drar till festen. :)

2 kommentarer:

  1. Det ser bra ut. Ha det så kul ikväll. Jag & Malin ska ner och ta en bira vi med, fast nere på stan dårå och itne i någon VM-outfit. Tänk att vi går ut samtidigt, det var länge sen, fast inte together dårå ;P *nuts nuts*
    Toot
    /T

    SvaraRadera
  2. Tyvärr så var lukten alltför stark på den UNDERBARA krämen!!! JAg fick ge den till Malin. Men sen när Åke blir fri från sin allergi ska jag köpa ett helt lager. Vad det ska bli kul att träffas på Stefanos kalas. Och snart kommer våran lilla Thea!!!!

    SvaraRadera