Idag har jag igen fått meddelande om att en av mina "bästaste" vänner, Tanya, (som jag nu känt i 10 år) inte heller kan komma på b-dagen. Ännu ett ledsamt besked. :(
Nå, ordnar det sig, så vet du att det finns plats för dig. :)
En väldigt trevlig grej som "hände" idag då.
Jag hittade igår, och köpte idag, dom skor som jag ska ha på bröllopet! =D
Dom är helt perfekta, precis som jag vill ha dom. Jag kan inte beskriva hur glad jag blev då jag såg dom, precis den bilden jag hade i mitt huvud.
Hur tur får man ha?!
Måste bara skriva om den superba middagen jag gjorde idag. D har installerat på sin iPod en applikation med Arla-recept, där hittade jag ett recept som såg smaskens ut och det var den. Sandras skogspanna; fläskfilé i en gräddsås med champinjoner, lök och lingonsylt som jag serverade med pressad potatis. Mumma!
Ikväll blir det inget Halloween-firande för min del. Jag ska sitta här på soffan, bredvid min sovande fästman, och med min mensmage. Ska glo på TV och äta/dricka allt vad som faller mig in; godis, popcorn, julmust, chai latte eller kanske glögg. Det är vad jag känner för, ingen maskerad... Tyvärr, Therese.
Jag blir mer och mer övertygad om att jag börjar bli gammal och tråkig...
Prutt! //'The Turd' a.k.a. 'Mensmonstret'.
_ _ _ _ _ _
SANDRAS SKOGSPANNA (4 port)
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 gula lökar
200 g valfri färsk svamp
smör
1/2 msk soja
1/2 tsk svartpeppar
1 1/2 msk konc. kött- och vinfond
4 dl Kelda mellangrädde
2 msk lingonsylt (jag föredrar rårörd)
färsk timjan
Gör så här
Skär köttet i 1 cm tjocka skivor. Skala och grovhacka löken. Skär svampen i bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Ta upp köttet.
Stek svampen i stekpannan och koka ur eventuell vätska. Tillsätt löken och fräs några minuter. Lägg tillbaka köttet.
Smaksätt med soja och peppar. Häll i fond och grädde och låt det koka ihop ca 5 min utan lock. Rör i lingonsylten. Strö över timjan.
Kokt potatis eller fullkornsris är gott till. Tips! Toppa pannan med lite färska lingon. Pricken över i.
fredag, oktober 31, 2008
Ledsamt igen
kl 19:52
Etiketter: bröllop, mat och bak
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar