söndag, oktober 12, 2008

Vintervila

Idag har vi varit ut till stugan för att lägga den i vintervila. Detta innebär att vi har tömt rör, toalett och vattenlås på vatten, så dom inte fryser och går sönder i vinter. Maggie och Erik var också med och fixa och trixa.

Tippan var med oss och hon var helt galen av glädje över att få springa runt där. Hon älskar verkligen att vara ute i stugan. :)

Något chockerande hände för några dagar sedan. D meddelade att han skulle söka in till en brandmansutbildning! Jag hade ingen aning om att han ville det. It scared the shit out of me! Redan idag var han på ett "fys-test" och klarade det! 8O

Vi får väl se om han kommer in... Själv håller jag på att smälta allt detta, målar fan på väggen och tror att allt kommer resultera i att vårt förhållande kommer åka rätt ner i rännskitan. Men jag får väl skärpa till mig och ta det lite lugnt.
En dag i taget...

Nu ska jag nog ta och göra mig en kopp te och några skorpor, sätta igång dagens avsnitt av Gossip Girl som jag spelade in och sen gå och lägga mig. Ska ju upp och jobba imorgon.

Jag måste äta lite skorpor kommande tiden. Jag tjatade till mig en urgullig liten plåtburk som man fick om man köpte två paket Brandts skorpor. ;)

Natti.

1 kommentar:

  1. VILKEN affär köpte du skorporna? Ica eller Coop???
    Jag försökte tappert skriva Darth vader igen på min blogg men jag kom inte in. Men som jag skrattade när jag inte fick det rätt stavat!!! Kul att du kommer upp. Vi kommer säkert att synas !

    SvaraRadera