måndag, mars 02, 2009

En rosa delfin!


Bild tagen från Zooillogix.

Hur gulligt var inte det här?! En rosa liten delfinbäbis! :D
Läs mer om denna söta lilla tingest på Aftonbladet. Såååå söt!

1 kommentar:

  1. Heeeeeej!
    Fan det ar jobbigt att inte kunna ga in pa internet precis nar man vill for man missar sa mycket. Som typ 3i754389743 inlagg av dig, haha ;)

    GUUUD vad vakcer bild pa brudparet! Det ar sa att man blir tarogd :) (vet dock inte om det ar av bilden eller om det ar for att erik satte en stol pa min storta precis :) skojade bara ;)

    Oooh vilken sot bebisdelfin!
    Vi ska hora med Brett och Celia vart man bast (och billigast) kan se delfiner. Jag vill ocksa ha en puss av en som du fick nar ni var har!

    Vi ar i Noosa nu, det ar litet och mysigt och med hur mycket strand som helst! Vi bor en halvtimmes promenad fran stan och stranden sa vi aker buss emellan, gratis forstars :) Nu vantar vi pa bussen till hostelet, dar ska vi ta en dusch och sen ska vi aka till en annan strand dar det ska vara massor med surf, sa kallad High surf, vi ska dock inte surfa vi ska bara titta. Kommer bli skoj. och snart ar tavlingarna!
    Halla pa tal om det, vad ska vi kopa till killarna? Hur gamla ar dom> jag minns inte.. :(

    Vi har inge internet pa hostelet och darfor blir det lite daligt med uppdateringar har, men vi uppdaterar sa fort vi hinner. (Nu sitter vi pa ett jatte dyrt internetcafe sa nu blir det ingen uppdatering, men kanske senare ikvall eller sa.

    Jajaa, nu minns jag inte vad jag mer skulle skriva. Men vi hors snart igen.
    Puss och kraaaam!

    SvaraRadera