söndag, mars 08, 2009

Metallica ställde in!

Metallica ställde in! Men vi får se dom i maj iaf... Suger!
James ligger tydligen i vår svenska magsjuka... Rock n Roll...

4 kommentarer:

  1. Magsjuka...hörde det partades i går...jag hade kallat det bakfylla:) Sorry för er:( Blir nog bra i maj!!! Kör försiktigt hem/chefen

    SvaraRadera
  2. Vad synd, laste precis om det in Aftonbladet. Ni far val partaja istallet!

    SvaraRadera
  3. Heej,
    trakigt att dom stallde in. Far ni ga i maj istallet med biljetterna som ni kopte till spelningen nu da eller hur fungerar det dar?

    Nu regnar det i Coffs, vi hann vara pa stranden en timme och sen osde det ner. Som tur var sa fick vi lana Bretts bil sa idag har vi istallet kort omkring och tittat pa allt mojligt, gatt pa kopcentrum och atit subway-mackor.

    Nu har vi precis atit middag med brett och pojkarna, celia gar pa en bildkurs sa hon ar pa den pa mandagar, vi har lyssnat nar dom har gjort laxor och pratat star wars och vad dom gjort idag. Keanu har smalt, han babblar pa bara som den! :) Taj ar inte lika pratglad, han ar valdigt blyg men jag tror det gar over snart. Jag sa iaf att jag pratat med dig idag och att du halsade dom till och att du saknade dom att du ocksa ville vara har, Da smalte dom pa en gang och borjade fraga, :Ar Danne med Katja? Vad gor dom nu? Hahaa, sa sota. Ogonen lyste nar jag berattade om er. Sa ni borde nog komma hit snart ;) Sag at Danne att dom fragar om honom ocksa :)

    Imorn hoppas vi pa sol, Erik har surfat tva ganger nu, han gjorde det for forsta gangen igar och hann lite grann idag och nu ar han helt galen i det. Han vill bara ut om och om igen :)
    Han har fatt lana en brada av Brett och jag har fatt lana en bodyboard, dock har jag inte hunnit testa an men som sagt, blir det fint imorn sa ska jag ocksa ut pa vagorna :)

    ha de sa bra!
    Puss och kram Maggan

    SvaraRadera
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Ucb8eALLBqQ&feature=related

    Plåster på såren?
    Kram på dig!
    /Kristina

    SvaraRadera