söndag, mars 29, 2009

Människoliknande apa

Rubriken beskriver mitt tillstånd - på pricken. För er som inte vet, det var fest igår hemma hos Therese och vilken fest det var... Vi "lekte" Jag har aldrig... under Earth Hour, med levande ljus som belysning. Mysigt och väldigt kul!
Sen kom någon på den brilljanta idén att vi skulle öppna skumpan som jag tagit med. Big Mistake... Efter det blev det både det ena och det andra...
Inte kunde jag följa med dom andra ut och dansa efter det, det som var det jag sett fram emot heeela veckan! D kom och hämtade hem mig istället.

Allt detta resulterade i att jag fick spendera natten på toaletten. Jag bad till porslinsguden, inte den vanliga, utan den som bestämmer över badkaret. Tydligen tyckte jag att toan var för liten och svår att pricka. *Pinsamt!*
Cheezus, vad jag har mått päck hela dagen. Började med en dusch och intog sedan horisontalläge i soffan, tog paus i det för att springa till toa då och då för att be lite till (inte i badkaret denna gång).

Vi åkte hem till svärmor för en god middag, som jag inte kunde äta. :(
Magen var fortfarande upprorisk, men jag fick i mig lite grann iaf. Efter ett par timmar blev jag vrålhungrig och hämtade en pizza, en Magnum och drack 2 liter Coca Cola. Nu mår jag mycket bättre, men är fortfarande en männikoliknande apa.

Nu gäller horisontalläget igen och fortsättningen på Casino Royal. Hörs imorgon igen. Toodles.

4 kommentarer:

  1. Ajdå det där med porslinsguden känner jag igen. Hoppas du mår bättre nu :)

    Svar: Tack! Det ska bli spännande att se henne utvecklas. Har dessutom en underbar uppfödare som ska hjälpa mig ställa ut henne i sommar. Jag har aldrig varit på en kattutställning ens en gång så skulle nog inte fixa det på egen hand. Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Det låter som en riktig praktfylla. :-) Det är väl en sån fylla man åker på ca 1 gång på 10 år nuförtiden. Haha!

    SvaraRadera
  3. Ha ha vilken harlig historia!! Vad synd att du inte fick ga ut och dansa, men du var i alla fall smart nog att aka hem.
    Kramisar

    SvaraRadera
  4. Haha :) Minns att du inte hunnit ut fler ggr på den gamla goda tiden i partyhuset ;) Shit happens ;)
    Å du, du är inte ensam gällande badkaret *tss* Man tager vad man haver ;)
    Hoppas du hunnit bli lite mer människa idag!
    Kraaaam // Annis

    SvaraRadera